Planiram da kupim neki mis za 2000din ali ako postoji kvalitetniji misonja za malo vise para onda bih dao i 25000din. Vec pola godine koristim a4 tech X-748K na kome skrol vise nije precizan kao pre par godina. Sada vidim da a4 tech daje 2 godine garancije pa ne znam da li da ponovo kupim misonju od istog proizvodjaca ili da uzmem Gigabyte FORCE M7 THOR. Pre a4 techa sam posedovao gygabyte-ovog jeftinijeg misa koga sam isto morao da zamenim zbog skrola.
p.s. Sredinom prosle godine neki clanovi ovog foruma su mi rekli da uzmem COOLER MASTER Storm Xornet ali skoro sam na jednom drugom forumu cuo da ga vecina prodavnica nema iako na itsvetu pise da se prodaje na par mesta.
U Svetu Kompjutera su napisali da Gigabyte-ov mis kosta 16 evra a ja vidim da je na itsvet-u cena mnogo veca. Mozda bi bilo dobro da sacekam mesec dana da se pojavi u jos par prodavnica. Stvarno deluje fino plus je presvucen sa tankim slojem gume sto je samo plus zbog koga cu ga na kraju i kupiti. Najvaznije mi je da je na misu dobar skrol jer vidim da i na skupljim misOvima on zna da zeza.
@Dexter Skoro sam poceo da igram The Cave ali za sada mi se svidja. Nadam se da ce Double Fine otkupiti prava za pravljenje Monkey Islanda. Probaj Black Mirror 2 i 3 ako igras avanture.
@djokosrb Razmisljao sam o kupovini cooler master storm xorneta ali odustao sam jer je mis mali i lagan. Mislim da ga vise ni nema u prodaji ili sam ja naleteo na dezinformaciju na drugom forumu. Vidim da nema vise CM Storm Spawn-a u prodavnicama.
Koristim ja `claw grip nacin drzanja misa` i na a4 tech X-748K jer imam velike sake ali mislim da bi mi kod CM-a smetalo to sto nema tegice kao moj sadasnji mis.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.