CM u toj visokoj klasi nema losa napajanja..Obicno ide Enhance.. Sto se tice statusa na trzistu,tu su negde neka zlatna sredina ali je SS ipak jedan od najboljih brendova stoga i srednja klasa napajanja je svakako bolja od CM ili bilo kog drugog u tom rangu ili bilo kom rangu .. Da si rekao Enermax pa da se covek i zamisli :) Inace nebi pogresio ni sa CM imas 5 godina garancije boli te cose,i nisi ko zna koliko zahtevan korisnik mada i nisi rekao cemu ti sluzi napajanje..
U svakom slucaju Seasonic je vrhunski brend,to zapamti..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: :: a ja mislio da CM naj bolja marka sto se tice kucista i napajanja! : ::
dok imam nesto love da kupim jace,ko zna kako cu kasnije stajati sa lovom,ovo OCZ od 550 nece mozda moci da izdrzi neke jace proc i graf.,jer ko zna sta ce se kasnije kupovati.I ne nisam bog zna koliko zahtevan korisnik. :)
Ja imam taj SS 850w samo sto je oznaka S12D i prezadovoljan sam, Hladno i necujno. Naponi su zakucani i nema govora da nesto varira itd.Komponente su vrhunske i vek trajanja bi trebao da bude dug. SS ima garanciju 5 god, a to sto kod nas ima 3 je druga prica. CM nema sta da trazi u toj klasi SS-a
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
To je srce kompjutera i nikad na tome ne treba stedeti pogotovu ne na kvalitetu komponenti i efikasnosti . Stabilnost napona je nesto sto je jako bitno za procesor i njegovo trajanje pogotovu ako se overklokuje. Stio vise wati omogucuje da se napajanje manje opterecuje a kad se manje opterecuje duze traje kao i to da je efikasnost na visem stupnju jer sto se vise optereti efikasnost opada..
Prema tome cak i da je visak,od viska glava ne boli a napajanje nije komponenta koja ce da se menja svaki par meseci,godinu dana vec se jednom kupi u kvalitetu i glava ne boli!
Stoga apsolutno podrzavam Srdjana i njegove namere za buducnost a danas sutra ,nikad se ne zna,mozda se i setup promeni,mozda nekad bude isao na CF/SLI varijante pa ce mu snaga itekako biti potrebna.. To su samo mali primeri ..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.