Imam a4 tech podlogu od nekih 700 kinti.Platno.Tvrdja malo od ovih od 350 (i jednu takvu uzeo al video da nije to to).Zanima me sta predlazete?Da li ima razlike?Cuo sam za laser da voli tvrdje-plasticne itd podloge.
Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Logitech g 105 + g 500 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
trenutno koristim goliathus xxl ali ne sa gore pomenutim mishem nego sa mx518kom. Podloga je praktichno neunistiva, rubovi podloge fino obradjeni, mislim da ce mi trajati dugi niz godina... popila je piva vishe nego ja :) Preporuka.
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Ja sa tim misonjom sam koristio roccat sense pa eo sad goliathus alpha control, nebi menjao sense nego se ivice sve iskrzale i sva se izvila posle 3 god jbg :D, a ova za sad svugde po ivicama ravna, i uzeo sam je za nekih 1300-1400 kinti i prezadovoljan sam. Nema potrebe da bacas pare na neke tvrde aluminijumske , plasticne, sto se mene tice ako ti je ta citava i radi posao nevidim razlog za menjazu.
Ok,hvala.Nije losa ova nego sam mislio ako su bas dobre da uzmem neku tvrdju al vidim da su im lepo nabili cenu.Jos malo pa kao mis.
Intel i5 2400 Gigabyte z68p ds3 Msi Gtx 560ti Hawk 16gb ddr3 Samsnug 830 ssd 64gb + Hitachi 1tb sata3 Lc Power proline 500w Logitech g 105 + g 500 Dell U2312HM Aerocool Strike X ML 10.8.2
:: Ja sa tim misonjom sam koristio roccat sense pa eo sad goliathus alpha control, nebi menjao sense nego se ivice sve iskrzale i sva se izvila posle 3 god jbg :D, a ova za sad svugde po ivicama ravna, i uzeo sam je za nekih 1300-1400 kinti i prezadovoljan sam :: Nema potrebe da bacas pare na neke tvrde aluminijumske , plasticne, sto se mene tice ako ti je ta citava i radi posao nevidim razlog za menjazu :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=188117 :: Power unleashed :: http://fatality-cs.info :: ::
Jos 1+ za Qck, ja je drljam sa mx518, a pre toga na razer deathadderu i nikakvih problema ni sa jednim ni sa drugim... posle nekih 2 godine je pocela da bledi posto je izguljena malo a li evo i posle 3 godine radi posao... pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.