isto tako kazu i da nijedan ne stize sa punim tonerom... tako je bar bilo kad sam ja uzimao Canon-a, pa sam unapred uzeo i nov toner, medjutim ovaj prvi jos traje a sit sam se nastampao svega i svacega. ma, bitno je da rade...
HP 1020, svakako. Za Canona ne znam, ali od Lexmarka i Samsunga bezi u sirokom luku. Nazalost, ne znam cene sada, ali da mozes da nadjes Kyoceru 1020 imao bi ekstra stampac koji ce te JAAAAAKO dugo sluziti. A i tonere moze da puni svako ko ima praha za ketridze. Provereno...
Bez brige, i za HP 1020 punjenje prahom je prosto. Kod mene na poslu imamo 3 kom. i stampamo nenormalno, i non stop punimo tonere, jeftino je i isplativo. Tebi ako ti je stampac za kucnu upotrebu ko zna kad ce ti se potrositi.
isti toner 12a, isto memorije 2mb, ista plastika (ruzna), jedino ovaj stampa 3 papira vise u minuti za razliku od 1500din :)
p.s. jel vam se desilo nekad da posaljete stampac na servis i da vam ga vrate da je sve u redu, a on i dalje cvili... a onda provalite da je fora u toneru :))
:: hp 1020 odlicna sprav :: :: dali neko zna koliko mu traje toner, i poshto je nova kaset :: :: kazu ljudi da 1020 stize sa punim punim tonerom, pa ja njega uzeh.
Lagali su te. SVI NOVI štampači stižu sa 10-25% napunjenim kertridžima (tzv starter kertridžima)
Nije tacno Xerox stize sa novim i punim ketridzom.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: :: :: :: hp 1020 odlicna sprav :: :: :: :: dali neko zna koliko mu traje toner, i poshto je nova kaset :: :: :: :: kazu ljudi da 1020 stize sa punim punim tonerom, pa ja njega uzeh. :: :: Lagali su te. SVI NOVI štampači stižu sa 10-25% napunjenim kertridžima (tzv starter kertridžima)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.