jer izgleda kao da ga je 10 različitih dizajnera smišljalo. Nepotrebna poluvratanca napred i sjajna jeftina plastika na vrhu koja izgleda kao tunirani branik koji je klinac stavio na tatin Yugo.
Ne znam da li sam ružnije kućište video u životu. Mrtva trka sa Thermaltake Sword.
Dizajn im nažalost nije jača strana... __________________ Scourge of PCBerza
Uvek mi je bio prelep. Cak i sada imam simpatije prema tom kucistu jer se u to vreme po dizajnu daleko izdvajao od onih gvozdenih sanduka i gvozdjurija koje su licile na sef a ne na nesto napredno i lepo sa dusom. I danas mi je izgled fenomenalan ali za kvalitet ne mogu da garantujem. Mnogo je vremena proslo od tada do sad i verovatno nije konkurentno sto je i normalno. Vreme nosi sve, pa i ovo kuciste je odavno zastarelo, ali cu ga uvek pamtiti po necemu sto je bar meni bilo posebno.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Pojedini elementi spoljasnjeg dizajna (``izgleda``), poluvratanca i
16.01.2013. 22:15
status: user broj poruka: 10997
plasticna maska se mnogima nece svideti... Ali, zavirite u unutrasnjost - odlicno resen protok vazduha, pokretni ``pod`` (sliding motherboard tray), mehanicka stabilnost... Dobro kuciste. Namenjeno onima kojma je prevashodno stalo do toga da im sistem bude smesten u kvalitetnu ambalazu koju nece svaki cas zagledati i merkati joj (estetske) mane i vrline.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.