**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Imam originalni polovan, mail me ako hoces. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8 Dell U2312HM
:: Na sestrinom lap topu Toshiba Satellite P200 16V (kupljenom pre 5 godina) crkao je adapter :: :: Ovo su podaci o lap top-u i adapteru (koji sam slikao) :: :: Lap top: http://goo.gl/0ysa :: Adapter info: http://goo.gl/EPy3 :: :: Gde moze da se kupi nov adapter i koliko kosta :: :: Hvala :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
@VMARC vidi mail! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pregovori sa @VMARC su u toku, ali cisto me zanima da li je moguce da se nabavi nov adapter (ne univerzalni sa gomilom nastavaka itd.) za Toshibine lap top-ove koji ce da odgovara i ovom lap top-u. Adapteri za P200 seriju su stari koliko i lap top-ovi (oko 4-5 godina) pa me malo strah da ubrzo ne otegne papke i bilo koji drugi toliko star. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
BG ELEKTORONIK Dragoslava Srejovića 1b 11000 Beograd 011/208-6666 297-05-93 CT COMPUTERS SERVIS Savski nasip 7 11 070 Novi Beograd Srbija 011/2096-700 011/2096-701 MIKROS Takovska 45A V spart 11000 Beograd 011/2089-284 2089-285 329 28 25 011/752-271 SYSTEM ONE Dobrovoljačka 10 11080 Zemun 011/313-1010
Ali me brine samo da li je ovaj dzek koji ulazi u lap top odgovarajuci... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ma ne sumnjam ja u @VMARC, samo i taj adapter koji bih od njega kupio je star vec 5 godina... Samo zato... Razmislicu jos...
Hvala u svakom slucaju na komentaru! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Rekao mi je i u mailu da bi radije nov, a na kraju krajeva mu ni cena nije losa. Znam da su ranije ti 6.32A bili 80€ novi. Kod mene mu stoji ako se ne snadje... Sto se tice dzeka, nemoj da brines. Za sve Toshibe su isti, uostalom ponesi lap u radnju pa probaj.
Svako kupuje prema svom nahođenju ili mogućnostima u datom trenutku.Ono što sam mislio da kažem je da ako kupi od tebe dobiće kvalitetan i proveren uređaj.Novo ne mora uvek da bude najbolje
:: Svako kupuje prema svom nahođenju ili mogućnostima u datom trenutku.Ono što sam mislio da kažem je da ako kupi od tebe dobiće kvalitetan i proveren uređaj.Novo ne mora uvek da bude najbolje :: :: ::
xaxa... :) Hvala veliko u svakom slucaju! A, kao sto sam rekao, sutra javljam sta sam odlucio!
Pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.