Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech MX310 - gde ga naći?
STRANA 1 OD 1
majki Logitech MX310 - gde ga naći? 31.07.2007. 19:12 T5129

status: user
broj poruka: 7
Smorio sam se od ovog bežičnog miša koji sad koristim, pa hoću da se vratim staroj dobroj žičnoj tehnologiji, ali sad je problem što ne mogu ama baš nigde da nađem stari dobri Logitech MX310 u CRNO-SIVOJ boji!

Onaj beli se još negde i zna naći, ali crnog nema ni za lek!

Zamolio bih nekog ako ima neku informaciju gde mogu naći ovaj model (crno-sivi), da mi pošalje PP ili napiše ovde ako je dozvoljeno.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Moze se naci na nekoliko mesta... 31.07.2007. 19:43 #24582

broj poruka: 7769
Nije mi jasno zasto nisi koristio pretragu proizvoda ovde na berzi, jeste da su ponekad rezultati pretrage cudni ali moze da se nadje. Znaci komponente pa u kucicu za `trazenje` uneses sta te interesuje...

Ali sto bi kupovao MX310 kad je MX510 daleko bolji, mada ja ovog mog bezicnog A4tech 8k office ne bih nikad menjao nekim od ovih pomenutih.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

majki `ajde... 31.07.2007. 20:14 #24584

broj poruka: 7
E zemljo Srbijo...

Naravno da sam koristio pretragu (nije ti jasno jer nisam napisao da jesam), a ne samo da sam je koristio pretragu, nego sam kontaktirao firme koje ga navodno imaju i one koje ga nemaju i one velike i one manje itd.
Ispostavilo se da nijedna firma Bg-u nema u ponudi (i ne namerava da ga ima) miš Logitech MX310 u CRNO-SIVOJ boji, pa sam uputio molbu ljudima koji možda znaju nešto o tome, a ne onima koji ne znaju ništa.

I naravno, hvala ti za ovo MX510 je `daleko` bolji, uzeću u obzir, ali sad - boji je i G5, ili MX Revolution... šta sad da radim?? :) ...

grr razmisli 31.07.2007. 20:34 #24585

broj poruka: 242

rx 1000 je po meni vrlo dobar

SkyFire Logitech... 31.07.2007. 21:51 #24592

broj poruka: 18472
Samo dve opcije dolaze u obzir a da ne pogresis posto vidim da ti treba Gaming mouse.
Logitech MX518 ili G5.Oba sam imao tako da znam da su vrh.Nemoj da se dvoumis.Pozdrav.
NastyB Re: razmisli 31.07.2007. 22:24 #24595

broj poruka: 729
rx 1000 je po meni vrlo dobar

Slazem se. Lep, crno-sivi, laserski, lepo lezi u ruci, dovoljan za igre...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs