posto ni za lek ne mogu da nadjem kuciste koje mi odgovara(CRNA briza 6099, 400w), zanima me ako bi ste mogli da me uputite na neko dobro izgledajuce kuciste sa napajanjem do 100-inak evra ili bez napajanja do 60-ak evra... vazno je da je crno, moze da ima dodatke drugih boja, da ima dobar protok vazduha, (ako nema)da moze da mu se kupi providna stranica, i da izgleda ok... `srafless` nije obavezan, al ako ima, super!
i podpitanja: sta treba gledati na napajanju kad ocu da ga kupim, pored osnovne vataze? kako da znam da li je kvalitetno? i isto to kod kucista. sta gledati? Nikolas
O napajanjima smo na ovom forumu potrošili sve reči. Ukratko: dobro napajanje ne sme iz ruke da ti padne na stopalo, a loša mogu slobodno. Sve ostalo smo detaljno razglabali, od cena do karakteristika, slaganjem sa UPS-evima, brandu i iskustvima, pa prečešljaj.
nisam jos stigao da pregledam stare postove, jos uvek trazim kucista na netu. hvala u svakom slucaju. dobro to je sredjeno, ali ima li neko neki model da mi predlozi?
:: nisam jos stigao da pregledam stare postove, jos uvek trazim kucista na netu. hvala u svakom slucaju :: dobro to je sredjeno, ali ima li neko neki model da mi predlozi :: :: ili bolje, zna li neko gde bi ovo moglo da se kupi kod nas, sad sam ga nasao na netu..
Sa ovim nemas masanja.CHIEFTEC GX-01 400W.Plus Gaming kuciste,plus strava izgleda i plus napajanje od 400w.Extra.Ja ga imam samo sa providnom stranicom i sa drugim napajanjem.Mislim imas verziju da kupis i bez napajanja.To bez napajanja nosi oznaku GX-01BW. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.