1. Napajanje ide dole 2. Providna stranica 3. Sakrivanje kablova 4. Cena ne veca od 10 000 din 5. Otvori za hladjenje napred+gore+pozadi 6. Skroz crno spolja i iznutra
Uzasno mi se svidja providna stranica na mom trenutnom kucistu, i jos par stvari kako zelim da inace bude iznutra+hladjenje, dakle jedino kuciste koje sam nasao a da ispunjava svaki od navedenih uslova je COOLER MASTER Storm Enforcer
Znam veoma dobro koliko zelis providne strane, ali to neces videti ni kod jednog kucista, sem da sam seces i kombinujes kako zelis. Nemas mnogo prostora, haf xm ili haf932a.
Kako vreme prolazi i sto se vise budes bavio estetikom i kvalitetnim kucistima, shvatices da nije poenta da cela strana bude providna(staklo, pleks) vec samo malo da se nazire sta je unutra, ne i da se vidi sve...
:: Fala covek, znam da nema mnogo da se manevrise u tim uslovim :: ali uvek trazim pomoc ili savet, nije na izmet :: :: Video sam i njega ali mi je mnogo gadan vizuelno :: + stranica nije skroz lepo providna nego ima mesh za ventilatore
Ne treba mi big tower, a providnu stranicu kakvu ima cm elite 430 i ovaj storm su mi taman, vidi se deo gde je ploca, ne intresuje me drzaci za hdd da se vide i taj deo kucista.
Ova dva nemaju providne stranice kao cm elite 430 i strorm + probijaju budzet, ne bih da se jebavam sa secenjem i tim sranjima, za sad storm ispunjava sve , i on ce biti uzet ako se ne pojavi neki bolji predlog.
Jedino nema providnu stranicu, ali mozes da modujes, a mozes i da potrazis po netu, mozda moze da se naruci stranica sa prozorom. Meni nije neophodan prozor, iako volim takodje.
Nemam zivaca ni para ni vremena da modujem. Tako da ta varijanta otpada.
@Sikter more Nisam izgleda lepo objasnio providnu stranicu, ne samo prozorce / malo parce, nego ceo deo, gde je ploca da je vidljiv, kao kod cm elite 430 http://goo.gl/uSL6n ili cm storm http://goo.gl/3Lz88
TT ima jako puno modela koji imaju neko parcence stranice providno, oni ispadaju iz trke.
Matori, takvo kuciste ne postoji! :D Znam sta trazis, ali to neces naci kod nas, sad sam bas gledao i jedino sto bi se tebi mozda svidelo je haf 942, ali ono kosta boga oca! :D E sad, bacio sam oko na kp i nasao samo ovo, meni deluje ok za te pare, jedino sto je daleko... .)
Pa nasao sam. CM Storm E, ali pitam da vidim ima li nesto slicno ili bolje.
Ovo deluje skroz ok, Fractal Design Arc Midi + lik je lepo odradio stranicu + vidim i ostali oglasi su mu fine stvari, nije neki Ljubisa. Mada po toj ceni prodace on to brzo, ja trenutno nemam novca,+ treba svoje da uvaljam za nekih 3000/3500 din.
Neki su pricali kako je kuciste decije. :))) Kuciste sam video u radnji, ima debeo lim, 1 mm, prednja maska je plasticna, ali ne deluje jeftino, drzi se magnetima koliko se secam a unutrasnjost je ista kao kod HAF 912, sto je svakako plus, pritom ima mesta za sve i svasta, kao i za vece kulere tipa NH-D14 itd. Nozice nisu plasticne, sta vise, kuciste nisam uspeo da izvucem iz rafa od gume na nozicama, vec sam morao sa dve ruke da ga podignem i iznesem. Sto se mene tice, ja bih ga uzeo, ali bih dodao jednu crvenu za FD R4, stranica se lako isece kasnije a pleksi zalepis dvostranom samolepljivom trakom i nema da zucne. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Cini mi se da sam skoro video da neku u temi Kupoprodaja kolege sa foruma neko prodaje modovano kuciste, crno/belo, providna stranica, meni bas lepo samo ne znam posto.
nema sta, jedino sto koliko-toliko valja za te pare pa i malo vise(da izbegnemo TT) je 690 advanced, svako odstupanje znaci losiji kvalitet, vise puta je zakljuceno da je bestbuy
pa mora i kućište da ima neki gay pink fancy detalj...možda sa šljokicama i štrasom? :P Mislim da bi mu ovako nešto leglo k`o budali šamar: http://tiny.cc/lf3nqw
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.