Isto tako me zanima koja je razlika izmedju njih i ovih,ako je ima uopste: http://goo.gl/etG6n
Inace napominjem da mi trebaju za gaming, po 3 4 sata nekad vikendom igram pa je udobnost prioritet, kao i mic jer sam na TS.
Za slusanje muzike mi ne bi bile prioritet, imam hi-fi kuci, i vise nego ozbiljan sistem, tako da me taj deo price o doplati za headset koji je za muziku bolji ne zanima mnogo.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC
Imam ih jedno dve godine sigurno, slušalice sa prvog linka. Što se tiče udobnosti, mogu da ti kazem da su savršene. Ama baš nikakvog žuljanja nema, koliko god dugo da ih nosiš, prekrivaju cele uši. Mikrofon je isto ok skroz, imaš opciju na kablu da isključiš mikrofon, vol. pojačavanje-smanjivanje, kao i dubinu tona. Jedino je malo plastika škripava, ali za ovaj novac uloženo-dobijeno odlične su skroz.
:: Pozdrav ljudi :: :: treba mi mala pomoc u odabiru sluski, pa snimih ove :: http://goo.gl/7Pv2 :: :: Isto tako me zanima koja je razlika izmedju njih i ovih,ako je ima uopste :: http://goo.gl/etG6 :: :: Inace napominjem da mi trebaju za gaming, po 3 4 sata nekad vikendom igram pa je udobnost prioritet, kao i mic jer sam na TS. :: :: Za slusanje muzike mi ne bi bile prioritet, imam hi-fi kuci, i vise nego ozbiljan sistem, tako da me taj deo price o doplati za headset koji je za muziku bolji ne zanima mnogo :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@3.2 GHz :: Thermaltake MaxOrb II :: Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz :: MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC
Sluske su daleko od savrsenih po pitanju udobnosti, one su odlicne za ulozeno/dobijeno, ali nemoj da preterujes.
Ili smo mi budale sto smo davali po 150-200e za skuplje, pitanje je sad.
Da se vratimo na temu, kupujem ovih dana drugaru sluske, budzet oko 30e tako da mislim da je ovo taj izbor.
:: Imam ih jedno dve godine sigurno, slušalice sa prvog linka. Što se tiče udobnosti, mogu da ti kazem da su savršene. Ama baš nikakvog žuljanja nema, koliko god dugo da ih nosiš, prekrivaju cele uši. Mikrofon je isto ok skroz, imaš opciju na kablu da isključiš mikrofon, vol. pojačavanje-smanjivanje, kao i dubinu tona. Jedino je malo plastika škripava, ali za ovaj novac uloženo-dobijeno odlične su skroz
Polako batice, mozda se nisam izrazio najpreciznije. Naravno da nisu savrsene, mislio sam za ulozen novac. Pa ja bih najpre kupio te od 150-200 ili vise evra da mogu... Uvek bilo, koliko para toliko muzike. Samo opusteno...
:: Sluske su daleko od savrsenih po pitanju udobnosti, one su odlicne za ulozeno/dobijeno, ali nemoj da preterujes :: :: Ili smo mi budale sto smo davali po 150-200e za skuplje, pitanje je sad :: :: Da se vratimo na temu, kupujem ovih dana drugaru sluske, budzet oko 30e tako da mislim da je ovo taj izbor :: :: :: :: Imam ih jedno dve godine sigurno, slušalice sa prvog linka. Što se tiče udobnosti, mogu da ti kazem da su savršene. Ama baš nikakvog žuljanja nema, koliko god dugo da ih nosiš, prekrivaju cele uši. Mikrofon je isto ok skroz, imaš opciju na kablu da isključiš mikrofon, vol. pojačavanje-smanjivanje, kao i dubinu tona. Jedino je malo plastika škripava, ali za ovaj novac uloženo-dobijeno odlične su skroz ::
Pa i jeste sve opusteno :) Pa upravo to sto sam i rekao(kao i ti), relacija ulozeno-dobijeno. Samo si malo prenaglio, pa sam morao da prokomentarisem.
:: Polako batice, mozda se nisam izrazio najpreciznije. Naravno da nisu savrsene, mislio sam za ulozen novac. Pa ja bih najpre kupio te od 150-200 ili vise evra da mogu... Uvek bilo, koliko para toliko muzike. Samo opusteno..
:: Pa i jeste sve opusteno : :: Pa upravo to sto sam i rekao(kao i ti), relacija ulozeno-dobijeno :: Samo si malo prenaglio, pa sam morao da prokomentarisem :: :: :: :: Polako batice, mozda se nisam izrazio najpreciznije. Naravno da nisu savrsene, mislio sam za ulozen novac. Pa ja bih najpre kupio te od 150-200 ili vise evra da mogu... Uvek bilo, koliko para toliko muzike. Samo opusteno.. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.