One weird looking mouse, napravljen u saradnji sa BMW-ovim inzenjerima... Nekako podseca na RAT miseve ali mi je opet nekako jedinstven. Ima aluminijumsko podnozje pa je valjda sposoban da podnese i neko zesce divljanje a ima cak i rupe za ventilaciju na vrhu...
ti ga tek sad video?Uhuu otkad je on napravljen ima 2 godine verovatno....super je ja bi ga kupila da ima kod nas u prodaji.... extra mis izgleda svemirski....TT je to :)
:: Nemam pojma, meni ovo ruzno do bola, ali da je dobar mis, sigurno jeste :: 8200 dpi majko moja.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Mis je najavljen pre godinu dana i samo tad su mogle da se vide njegove slike... Nit mi se svidja, nit mi se ne svidja, niti mi ovaj mis odgovara sto se tice ergonomije ali nesvakidasanj je, tu neke diskusije nema. Kao da je pravljen da izdrzi udar neutronske bombe. :)
@Psycho
Pa niko ne voli cmizdrenje, narocito ako se taj zali na nesto u cemu je najgori od svih... :)
jelena ako nije problem zaobidji me sa svojim komentarima. u onoj temi sa fotoaparatom buncas nesto, bolje mali razmisljaj pa se onda javi. pogledaj sta ti ljudi kazu.
@on topic mis deluje lepo, kao rat 9 neki fazon. ja sam razmisljao da predjem na neki tako budzasti. kazu da kada se navikne na takvo nesto nema nazad na klasican oblik.
Procitaj bolje sta sam napisao, nigde nisam rekao da ne znam da li mi se svidja, i ne znam otkud obaveza da nesto mora da mi se svidi ako o tome napravim temu? Mis je interesantan, to je sigurno... A rekao sam da mi ergonomski ne odgovara, tako da...
:: Hehehe mis je ludilo :) svidjao se vama ili ne ....a sto stavljas temu za misa za kog nemas pojma dal ti se svidza? Pfff tebi bas dosadno aaa :: :: ::
:: Procitaj bolje sta sam napisao, nigde nisam rekao da ne znam da li mi se svidja, i ne znam otkud obaveza da nesto mora da mi se svidi ako o tome napravim temu :: Mis je interesantan, to je sigurno.. :: A rekao sam da mi ergonomski ne odgovara, tako da.. :: :: :: :: Hehehe mis je ludilo :) svidjao se vama ili ne ....a sto stavljas temu za misa za kog nemas pojma dal ti se svidza? Pfff tebi bas dosadno aaa :: :: :: :: :: :: CITaM JA DOBRO ZATO ti i kazem rekao si nit ti se svidja nit ne svidja odluci se covece :))) da ili ne?!
.... deluje ruznjikavo, ali imam utisak da kada bih ga uzeo u ruku (no pun intended) da bi bila druga prica. imam utisak da je jako kvalitetno odradjen. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.