Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Raidmax ( kucista napajanja )+ dobra cena
STRANA 1 OD 1
xendza Raidmax ( kucista napajanja )+ dobra cena 02.01.2013. 10:59 T51087

status: user
broj poruka: 601

http://www.raidmax.com/

koliko vidim na trzistu se pojavila ova marka kucista i napajanja veoma zanimljivo izgleda a nije skupo tako da ko prvi put sklapa komp ovo mu moze doci kao best buy resenje za kuciste ili napajanje....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Raidmax ( kucista napajanja )+ dobra cena 02.01.2013. 11:05 #465406

broj poruka: 18996
ovo je nesto kao `pobesneli` NZXT

::
:: http://www.raidmax.com
:: koliko vidim na trzistu se pojavila ova marka kucista i napajanja veoma zanimljivo izgleda a nije skupo tako da ko prvi put sklapa komp ovo mu moze doci kao best buy resenje za kuciste ili napajanje....
Bobi4ever Daleko je to od NZXT-a. 02.01.2013. 11:51 #465412

broj poruka: 4875
A koliko sam video, Raidmax napajanja im nisu neka, ako cemo iskreno.
Da su `jeftina` jesu, za kucista vec ne bih znao, slika mi ne znaci mnogo.
Pisko Re: Daleko je to od NZXT-a. 02.01.2013. 12:42 #465425

broj poruka: 6645
NZXT je njesra, sa tankim limom. Osim u Serbistanu, gde je na visokem nivou...
Treba pročitati recenzije iz BUG-a hrvatskog, gde niko nije potplatio za prikaz NZXT kućišta i gde su ih (po meni) objektivno ocenili - kao lepe, sa ponekom primedbom na funkcionalnost (to je važilo i za svako drugo kućište, OSIM za najskuplje kućište koje su imali na prikazu jer su isto idolopoklonici novca kao i 95% berze, tako da nije neki minus) i najbitnije: sa flis papir tankim limom kao kod najjeftinijih Afrički Nacionalni Congress, Jebo Nas Couguar, i ostale boranije od kućišta, od kojih je NZXT višestruko skuplji.
Ovaj onda bar košta kao dno, a lepše (nekom) izgleda. U svakom slučaju, ako se ne raspadnu pri dodiru prsta i ušrafljavanju odstojnika, više su no dobra ceneći ih prema mongoloidnom dizajnu žnj kućišta.

Budale računaju na sreću.

:: A koliko sam video, Raidmax napajanja im nisu neka, ako cemo iskreno
:: Da su `jeftina` jesu, za kucista vec ne bih znao, slika mi ne znaci mnogo
uroshnet Moze da 02.01.2013. 13:53 #465436

broj poruka: 1033
bude koliko god povoljno, ali sta ako neko trazi kvalitet? E tu nastaje problem, kao sto je ne brojano puta pomenuto za neke proizvodjace da prave krs kucista, tanak lim pa kad dodje do neke male vibracije (ukoliko se ima po 3-4 ventilatora u kucistu) dolazi do uzasnog zvuka zvanog drndanje, ko da alu foliliju stavljaju...
Salu na stranu iskreno se nadam da cemo imati ista od kvaliteta i povoljnosti kod nas, mada je za mene i dalje CM ne prevazidjen sto se tice kucista.

ASUS M5A99X EVO
Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz
CM 212 EVO
Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz
MSI TFIII GTX 660 2GB
ASUS XONAR DG
CM GX550
Snoopy- Re: Re: Daleko je to od NZXT-a. 02.01.2013. 15:06 #465454

broj poruka: 6083
Sta znam, ja kad sam kupovao kuciste nisam planirao da teram divlje zveri unutra, niti da pravim od njega ves masinu gde ce da radi centrifuga pa da mi treba neki debeo lim. Nista se pri srafljenju i pritiskanju ne krivi i skroz je ok. A to da je u `Srbistanu` na glasu, nije bas tako. Evo ti sa newegga pogledaj prosecnu ocenu

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146025&Tpk=nzxt%20apollo

Sta? Sad ni USA trziste nije validno? Daleko od toga da su ovo ultra kvalitetna kucista, al isto tako da su daleko od tvog opisa. Neka sredinica su. Ja sam ovo uzeo zbog izgleda i sto ima vratanca, pa je celo crno.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: NZXT je njesra, sa tankim limom. Osim u Serbistanu, gde je na visokem nivou..
:: Treba pročitati recenzije iz BUG-a hrvatskog, gde niko nije potplatio za prikaz NZXT kućišta i gde su ih (po meni) objektivno ocenili - kao lepe, sa ponekom primedbom na funkcionalnost (to je važilo i za svako drugo kućište, OSIM za najskuplje kućište koje su imali na prikazu jer su isto idolopoklonici novca kao i 95% berze, tako da nije neki minus) i najbitnije: sa flis papir tankim limom kao kod najjeftinijih Afrički Nacionalni Congress, Jebo Nas Couguar, i ostale boranije od kućišta, od kojih je NZXT višestruko skuplji
:: Ovaj onda bar košta kao dno, a lepše (nekom) izgleda. U svakom slučaju, ako se ne raspadnu pri dodiru prsta i ušrafljavanju odstojnika, više su no dobra ceneći ih prema mongoloidnom dizajnu žnj kućišta
:: Budale računaju na sreću.
:: :: A koliko sam video, Raidmax napajanja im nisu neka, ako cemo iskreno
:: :: Da su `jeftina` jesu, za kucista vec ne bih znao, slika mi ne znaci mnogo
:: ::
Pisko Re: Re: Re: Daleko je to od NZXT-a. 02.01.2013. 19:10 #465493

broj poruka: 6645
Jesi li se to ti našao prozvanim? :-)
Od čega je daleko, da ne razglabamo, možda su mi reči i prejake (ogradio sam se - u odnosu na cenu), ali od tankog lima - nije daleko, nego je baš tu, zar ne? A to se u cenovne razrede koji vladaju na starom jajcu, na kojem i mi sedimo jer nemamo newegg, baš ne uklapa. A jesu fensi, jesu.. malo možda pederska, šta ja znam, ne bih ga baš u vreme pride-parade kupovao i nosio po Bg.... :-)

Budale računaju na sreću.

:: Sta znam, ja kad sam kupovao kuciste nisam planirao da teram divlje zveri unutra, niti da pravim od njega ves masinu gde ce da radi centrifuga pa da mi treba neki debeo lim. Nista se pri srafljenju i pritiskanju ne krivi i skroz je ok. A to da je u `Srbistanu` na glasu, nije bas tako. Evo ti sa newegga pogledaj prosecnu ocen
:: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811146025&Tpk=nzxt%20apoll
:: Sta? Sad ni USA trziste nije validno? Daleko od toga da su ovo ultra kvalitetna kucista, al isto tako da su daleko od tvog opisa. Neka sredinica su. Ja sam ovo uzeo zbog izgleda i sto ima vratanca, pa je celo crno
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
:: :: NZXT je njesra, sa tankim limom. Osim u Serbistanu, gde je na visokem nivou..
:: :: Treba pročitati recenzije iz BUG-a hrvatskog, gde niko nije potplatio za prikaz NZXT kućišta i gde su ih (po meni) objektivno ocenili - kao lepe, sa ponekom primedbom na funkcionalnost (to je važilo i za svako drugo kućište, OSIM za najskuplje kućište koje su imali na prikazu jer su isto idolopoklonici novca kao i 95% berze, tako da nije neki minus) i najbitnije: sa flis papir tankim limom kao kod najjeftinijih Afrički Nacionalni Congress, Jebo Nas Couguar, i ostale boranije od kućišta, od kojih je NZXT višestruko skuplji
:: :: Ovaj onda bar košta kao dno, a lepše (nekom) izgleda. U svakom slučaju, ako se ne raspadnu pri dodiru prsta i ušrafljavanju odstojnika, više su no dobra ceneći ih prema mongoloidnom dizajnu žnj kućišta
:: :: Budale računaju na sreću.
:: :: :: A koliko sam video, Raidmax napajanja im nisu neka, ako cemo iskreno
:: :: :: Da su `jeftina` jesu, za kucista vec ne bih znao, slika mi ne znaci mnogo
:: :: ::
Dexter013 E jbg... 03.01.2013. 12:05 #465632

broj poruka: 17093
Aj nek mi neko nadje kuciste koje je tih:

finih dimenzija
skroz lepo crno iznutra
napajanje ide dole
providna stranica
odlicno provetreno
otvori za sredjivanje kablova

i da kosta 3 300 din! http://goo.gl/pE3d0

A evo jos od proizvodjaca http://goo.gl/8CGlc

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Re: E jbg... 03.01.2013. 12:15 #465638

broj poruka: 6101
Ne moze to ni za 13300. Jednostavno savrseno kuciste ne postoji. Jedini nacin je da imas alat i znanje i da napravis po svojim zeljama i potrebama, ali je tek to skupa rabota.

i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP-3

Dexter013 @DmasteRNo1 03.01.2013. 12:18 #465643

broj poruka: 17093
Moja poenta je bila da to kuciste koje sam dao u linku daje trenutno ubedljivo najvise za jako male pare.

Tek kucista preko 5 000 din a to je skoro duplo imaju:

napajanje dole
lepa crna,
providna stranica jako retko,
ventialtori mogu samo 1 pozadi i jedan napred,
a cable managment tek na kucistima od preko 6 000/7 000 din...

Ne treba pljuvati Raidmax

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: Re: Re: Re: Daleko je to od NZXT-a. 03.01.2013. 14:45 #465670

broj poruka: 6083
Sta to znaci `naci se prozvanim`?
Cesto se srece da tako ljudi nesto napljuju a da nema razloga. U redu je da je nesto precenjeno, ali toliko vremena i reci utrositi na nesto nebitno i netacno mi nije jasno. A za gej materiju ne mogu da se prikljucim, nisam upucen kao ti u to sta se fura u njihovim krugovima Nit je potrebno upucivanje. Zahvaljujem :)

@Dex- budi oprezan sa kucistima, nikad se ne zna koje je gej i koje ne. Ali pisko je tu da ti objasni xD

Mislim ono..gej i ne-gej kucista..sad sam sve cuo.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Jesi li se to ti našao prozvanim? :-
:: Od čega je daleko, da ne razglabamo, možda su mi reči i prejake (ogradio sam se - u odnosu na cenu), ali od tankog lima - nije daleko, nego je baš tu, zar ne? A to se u cenovne razrede koji vladaju na starom jajcu, na kojem i mi sedimo jer nemamo newegg, baš ne uklapa. A jesu fensi, jesu.. malo možda pederska, šta ja znam, ne bih ga baš u vreme pride-parade kupovao i nosio po Bg.... :-
:: Budale računaju na sreću.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs