Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Problem oko Slusalica
STRANA 1 OD 1
DetlicPera Problem oko Slusalica 25.12.2012. 11:43 T50953

status: user
broj poruka: 299
Kupio sam slusalice model-(intex-HP896L)..pre nekih 20 dana(650 din.)-nisu neke..ali radile su sve do sada.Problem je zvuk(mikrofon normalno radi)..znaci ne cujem..muziku niti kad se pali komp..ni na skajpu onaj test..nista nista....??
Ovaj problem sam imao vec jednom...nesto sam cackao oko ulaza za sluske..i proradio...sada trentno radim to isto..ali bezuspesno :S

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Problem oko Slusalica 25.12.2012. 12:05 #464070

broj poruka: 1352
Mnogo zavisi od ploče, OS a i drajvera. Ako je nešto novije, isključi ih pa posle nekoliko sekundi uključi opet trebalo bi da se pojavi prozorče sa naznakom gde je uključeno i šta da znači.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DetlicPera RE 25.12.2012. 12:10 #464071

Plocu sad jbm ga.....OS-Xp a nista novo od drajvera..mozda bi trebao neki novi drajver ??

ixtro Probaj sledece: 25.12.2012. 15:26 #464107

broj poruka: 441
Da slusalice ukljucish direktno u plocu pozadi a ne napred na kucistu (samo u slucjau da nisi probao)
Stavi slusalice na glavu (usi) i uguraj zeleni dzek u zelenu rupicu na ploci, ako se cuje pucketanje rade ako se ne cuje ne rade.
Ako se cuje pucketanje ali nema zvuka kada pustish film/winamp ili kada klikcesh na bar za pojacavanje zvuka upali meni od zvucne kartice (zavisi koju imash) i pogledaj da ti taj zeleni dzek nije namesten na nesto drugo. Treba da bude LINE OUT (recimo) ako je bilo sta drugo stavi ga na line out/output
Sta reci nego srecno i javi sta je bilo.

i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz
ASUS Sabertooth P67
12GB Kingston Gray @ 1600Mhz
MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC
2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0
X-Fi XtremeGamer
Corsair 750W
Windows 7 Ultimate 64

DetlicPera Re:Ixtro 25.12.2012. 15:54 #464110

Bio mi kum pre nekih 30 min..i posle 10-15 min cackanja..kaze sigurno sigurno si cimnuo glavom.a kabal ti pritom bio zategnut...pa se odlemila koja zica..i stvarno kad je presekao kabal..ono sve zice odlemljene.Kaze batali ovo..sad da lemim..ko zna dal ce da rade..pa bolje kupi nove..al ne od 650 din :D
Inace hvala .)

ixtro Re: Re:Ixtro 25.12.2012. 16:16 #464114

broj poruka: 441
Eh jbg, al dobro ovo ti se nece desiti ponovo. Savet kupi slusalice sa duzim kablom :)
Pozdrav.

i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz
ASUS Sabertooth P67
12GB Kingston Gray @ 1600Mhz
MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC
2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0
X-Fi XtremeGamer
Corsair 750W
Windows 7 Ultimate 64

:: Bio mi kum pre nekih 30 min..i posle 10-15 min cackanja..kaze sigurno sigurno si cimnuo glavom.a kabal ti pritom bio zategnut...pa se odlemila koja zica..i stvarno kad je presekao kabal..ono sve zice odlemljene.Kaze batali ovo..sad da lemim..ko zna dal ce da rade..pa bolje kupi nove..al ne od 650 din :
:: Inace hvala .
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs