500RSD otprilike. Imas je svuda, od kupinda, kupujenm prodajem, limunda, sve za kucu, prodavnica racunara i opreme, drogerijama, burekdzinicama. Ja ne znam gde nema tih lampi:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
+ diode+USB kabel+znanje osnove elektronike, a i nece fensi izgledati i postoji mogucnost ako ne zna oko elektronike da sprzi portove i sta je uradio? Tih 100din ce ga na kraju izaci 10 000+ otvaranje teme ovde i kukanje:)
P.S. Ja sam jedan od onih koji tesko bacaju pare i sve sto mogu popravim ili sam napravim, ali za ovo, brate, otisao bih i kupio gotovo, sto i njemu savetujem, pogotovo ako su mu katoda i anoda spanska sela:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: :: 100din kod kineza. Mada, mozes sam da napravis, ako imas lemilicu ::
Ja sam iz Kamenice, gilopile je taman pogodio :) Kupio sam je kod kineza, za 200 dinara, hvala na savetima dobri ljudi. Ma temu sam postavio, otisao u comtrade nema, ada computers nema, pa gledam sta je ovo gde da nadjem lampicu :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.