Ne razumem se bas mnogo u stampace laserske crno bele a potreban mi je jedan za stampu na samolepljivom papiru za duze staze.
Ako ima nekoga ko se razume da mi preporuci neki model. I da ako neko zna gde moze da se nabavi a4 samolepljivi ali u komadu ne onaj vec iseckan na stikere. Sekao bih sam stikere.
A njih, na zalost, nema novih a polovni se tesko nalaze (a i kostaju bubreg ipo) Dakle, ono sta mogu provereno da ti kazem je LJ1010 - 1020. Od novih, po sistemu stampe, trebao bi da radi HP LJP1102. Njega trenutno imam, ali nemam samolepljivi papir :) Inace, papir imas da kupis na svakom koraku (svaka malo bolje opremljena knjizara) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8 Dell U2312HM
... u čiju cenu uračunaj npr. reparaciju - izmenu potrošnih gumenih delova na valjcima i vođicama, i to će ti biti 100% najbolja solucija po pitanju kvaliteta... ali da ne budeš prezahtevan. Lepenke su deblje od običnih papira i samim tim više uništavaju i habaju baš te gumene delove, tako da to imaš na umu (prelaze manju kilometražu da budem slikovit). Ono što je pozitivno, kada gumice postanu problem na tanjem kopir papiru, još uvek dobro hvataju deblji papir, mada i tome dođe kraj. Upotrebom samo debelog papira, ceo ciklus se skraćuje, ali, šta je tu je. Gumice se menjaju i u principu su jeftine, osim što te neki usrani servis može olešiti za prostu zamenu par gumica koje sam ne možeš da nabaviš, pa se raspitaj. Osim hp-a, ako ti se ponudi canon lbp2900 (tog, recimo imam ja) jer je to isto 1018 samo ima izvana drugačiju plastiku kućišta, idu isti kertridži... za nove canone, ne znam, kao ni za nove hp-ove, jednostavno nije prošlo još dovoljno vremena da bi se poredili sa starijim modelima, od kojih imaju kertridže još manjeg kapaciteta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.