LC Power+AMD Komplet Masina+Neko kao resenje/ideja sa kablovima
STRANA 1 OD 2
Dexter013
LC Power+AMD Komplet Masina+Neko kao resenje/ideja sa kablovima
19.12.2012. 15:37
T50847
status: user broj poruka: 17093
Sredio sam malo Dunjinu masinu.
Dva kompa imam kod kuce jedna masina je moja nju vec znate: http://goo.gl/D6s7m a druga od devojke sa kojom zivim.
LC power kuciste i napajanje sa komplet AMD komponentama:
Procesor: AMD Athlon II x4 640 + Kuler od Phenoma II x6 Graficka karta: AMD 6870 MSI Ram: AMD 8 gb ddr3 1600mhz Kuciste: LC Power 970B Vendetta_X (Black) Napajanje: LC Power 600w / 6600 V2.2 - Super Silent Serie Ploca: Asus M5A78L LE AM3+ HDD: 500 gb samsung
Sredjivao sam i cistio od prasine pa sam resio da kao i kod mene odradim malo fake water cooling kablove sa burzirima. Kod nje u kucistu je islo malo lakse jer nesto i moze da se provuce od kablova pozadi dok u mom CM Elite 430 ne postoje nikakve rupe.
Da igra simse klasika ali voli i ove malo ozbiljnije obozava asasin serijal alan wake portal Borderlands 1 i 2 igramo u lanu
Sa tom masinom ima oko 60 fps na high podesavanjima (monitor je 16:10 1680x1080) Neke ako imaju malo manje od 60 stavi medijum/high detalje i smanji filtere i opet ima 60 frejmova na toj rezoluciji
@Baxter Nema tanji burzir taj je bukvalno najtanji koji ima
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ma lose si to uradio, nista ne valja. Ja sam mislio da ces napraviti da bude bezicno sve ali ne..jbga.. I sta ce ti taj AMD,to nista ne valja-krs.. Je l` radi to uopste? Ja sam mislio da samo Intel radi procesore koji funkcionisu,ispravno rade, a ne tu AMD.. Neozbiljno! Torto, sta ti kazes?? Daj da nagovorimo Dex-a da proda bubreg i da place na trgu za neke pare pa da napokon kupi Intel (covek se uvatio za AMD pa ne pusta kao da su to najbolji procesori na svetu, a samo ti znas da je Intel jedinstven, neprocenjiv..znam ja da ti uvece izvadis procesor,mazis ga i tepas mu: `My PRECIOUS!`).. I jos si u naslovu stavio AMD komplet mashina, kao da je komplet lepinja..cccc..krajnje neozbiljno od tebe.. A kako samo predstavljas svoj racunar: jedna masina je moja, nju znate..brate, nije ti to zena pa kao nju znate, a ovo je druga nju volim.. Kako god, ne svidja mi se.. To si sve trebao da vezes plavom izolir trakom, a ne tu buziri i sl..seljacki.. Sad cu da okacim sliku sto mi covek doneo racunar da vidim. sta mu je-kaze nesto mu ne radi slika, nema je..plav ekran... E to se ovako radi, a ne ko ti.. (poslacu link za sliku, kakav je ovo bio um-videces..) Ja kad sam video ostao sam bez teksta, verujem da ces i ti.. Malo shale na stranu, lepo izgleda-nije lose..ali bolje je da si sakrio kablove.. iscupas sve lepo,tako ostavis i kad te devojka pita sto ne radi racunar ti otvoris,pokazes da nema kablova..kad te pita gde su a ti reci sakrio sam,neces ih nikad naci,u podrumu su,zakopani.. E da,zaboravio sam.. I jos to LC napajanje, e pa to nema smisla.. Ima jos proizvodjaca napajanja, ne samo LC Power, pa jos i kuciste.. Sta, je l` ti zastupas LC Power, je l` ti neki rodjak Kinez radi tamo? I jos na sve to ATI graficka.ccc..stavrno Dex idi kod torte na casove da vidis sta je prava mashina, a ne sad tu kao ovo ono..
Antec 900 AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston 2x4 GB DDR3 2400 MHz Beast Samsung SSD 128GB 830+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 Dell U2412M Seasonic SS-750 W Logitech G105+MX518
nemam slike ali sam skoro naleteo na komp koji je servisirao ovlasceni servis(hi tec) makar ce dexter da zna o kome je rec servis sa dugogodisnjim iskustvom i ovlascenom radnjom biseri su cpu cooler vazali plasticnim vezicama sa objasnjenjem da nema da se nabavi drugi za 462 socket
Nije poenta da li ih igras nego u tome da ona ne igra Betmena (ili barem nisi napisao da igra). Na tome se temeljila moja, sada ocigledno, neshvacena sala.
Ma sta fali, kao da je bitno kako izgleda...:) Ako vec treba da bude lepo i da se nekom slaze uz neki enterijer, onda adekvatno kuciste (zatvorenog tipa - normalno), a unutra, vragu briga, bitno da radi svoj posao za cega je i namenjeno. Nemam nista protiv da neko sredjuje unutrasnjost, ali ja vala nikad. Za mene elektronika nije modni detalj, a i na vr k. mi se vise popela:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ok, nije lose, ali brat-bratu, cirkulise vazduh i kad su rastrkani kablovi, ne smeta to uopste. Pa nisu sajle od trole unutra valjda:) Vezice za kablove su kao iz raja izasle za takvu rabotu:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
A ne znam ko je spomenuo Hi-tech.. o njima ni reci.. tamo idu samo ljudi koji nemaju pojma nista o kompovima, a kod njih su kupili prvi racunar, pa kasnije idu kao da nadogradjuju i slicno.. em sto su skupi, em sto lazu.. ma katastrofa..
lepo. a mene zanima da mi ti menE kazes, greje li se taj lc pod opterecenjem? Bacio sam oko na neka lc napajanja od 500-600w a konfa mi trosi manje od te koju si sklopio, ali bice neki manji upgrade uskoro mozda pa me zanima jel bi bila pametna investicija?
:: A ne znam ko je spomenuo Hi-tech.. o njima ni reci.. tamo idu samo ljudi koji nemaju pojma nista o kompovima, a kod njih su kupili prvi racunar, pa kasnije idu kao da nadogradjuju i slicno.. em sto su skupi, em sto lazu.. ma katastrofa. :: :: :: ::
Sta znam kod njih sam kupio napajanje i kuler za cpu,bili su u proseku jeftiniji za 200-300 kinti nego u pobedi jedino sto skoro nista nemaju tu u radnji nego kazu dodji sutra,a ja kazem dodjem juce hocu odmah i sad :-) Za servis ne znam,to sam radim,ali kad god odem vidim po 10 krljoba kompova kako rade tri servisera
:: Neke cene su i ok , neke su uzas.. :: Servis je los.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.