dakle imam problem sa mishonjom a sumnjam na kontakt.. juce mi se prvi put ukazao problem kada mi se u LoL-u poceo gasiti mish i tako vuci kameru skroz u jednu ili u drugu stranu.. mislio sam da mi komp blokira.. ali danas u opustenom radu mi se poceo gasiti mish i vidim da laser ne radi.. malo ga nj4knem i radi pa ne radi i tako nakon par sekundi se skroz ugasi i nema shance vishe shta god da radim sa zhicom da se vrati laser... zanimljivo je to da kad ga izvadim iz usb-a i bocnem opet, radi ko nov neko vreme (15-20min) i onda pochne opet da brljavi..
o chemu se tu radi?
drzhim se ove hijerarhije od kad znam za komp.. imao prvo onaj crno sivi mx500, pa mx510, pa mi je ovaj evo drugi mx518 i imam josh 3 mx518ke kod kuce :) tako da sam bash veran ovoj liniji.. pa bi bilo dobro da znam o cemu se radi tu tacno i razlog tome jer mi se mozhe ta zaraza preneti i na ostale pacove :)
opcije po meni logicne:
1. ako je samo kontakt onda je to najmanji problem..
2. mozhda je u pitanju win? poshto nije bash neshto preterano frishak, ne mogu se pohvalit..
3. imam asusovu p8p67 pro plochu ali onu prvu vrziju ako se secate.. znachi nije B3 revizija ploche, a koliko se secam ova plocha ima neke chipove shebane tako da im slabe performanse posle nekog vremena.. mene sluzhi vec 2 godine pa bi mozhda moglo biti to povezano sa celom prichom? Ali koliko se secam taj fail `chip` ili shta je vec ima uticaja na hdd/sdd-ove a ne na usb portove.. ili?!
4. ako mu nema spasa, shta mi preporuchujete? merkam mozhda g9, to mi se chini kao logichan korak napred. Razmatram i bezhichnu varijantu, poshto vishe nisam hc fps gamer tako da mi ne treba neki ultra uber hc odziv i ne znam ti ja shta.. da mogu iz kreveta recimo upravljati sa neka 2-3 metra bi bilo sasvim dovoljno.
zahvalan!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Ta ploca ima P67 chipset kome stradaju SATA portovi, ali ne svi, ako koristis ona 2 koja su dobra, nema problema. USB portovi treba da su ok. Kazes da imas 3 ista misa kod kuce, probaj neki drugi pa proveri na taj nacin USB portove i Wondows. Vrlo je moguce da ti na tom misu kabal gubi kontakt, Dex ti je vec predlozio da probas na drugom kompu.
Inace bezicni Logitech ti ne bih preporucio, iz mog loseg iskustva, a i iskustva drugih. Sto se tice zicanih Logija stvarno ne znam kako ljudima izdrze misevi po 2-3-4 godine, meni je na oba Logija otisao levi klik posle godinu dana, tj pocne da radi dvoklik, a dok radis drag-drop ispustis ono sto prevlacis.
Imao sam MX620, a sada koristim kataklizmicni G700, levi klik postaje neupotrebljiv i moram da reklamiram misa uskoro. Poslednji put sam kupio Logy i vise nikada.
Kupi 3 komada G400 :)) i miran si :) 3 godine minimum :0) crkao ti je taj 518 tako je i meni isto....padao mi cesto na pod moguce da je od toga ili jednostavno crkne......
saboteri.. ma sta kupiti onda ako ne Logitech? Sledeci mis koji budes kupio nece da te zeza jer su jako male sanse, i onda ces misliti da je do Logitech-a, eto. Tako ljudi postaju skepticni na brand, jer se zalomi los mis.. jbg i ja sam imao problem, sada vise nemam posle zamene jebenog tastera, desi se.
vazi bre, nou problem, dogovoreto:) inteli je stvarno mis bez premca, sa kojim god sam radio, stariji, noviji svi su bili fenomen, steta samo sto mi ovaj 3.0 nije bio dostupan.
:: imam genius neki mali iz 2004 god na kompu za torente i radi kao prvog dana i tastatura neka logitech iz tog vremen :: :: ja bih pre rekao da ce razer da izda nekog. ja zato samo inteli dok god igram fps :) :: :: btw nije mi frka posle praznika ces mi nekad izmenjati ono imarkovicu :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.