Sto se tice promaje svaka cast duva na sve strane i bas lepo hladi, ali mana je u tome sto nema nikakvu zastitu za prasinu. Mozda na ovim novim modelim ima, Posle mesec dana zaprlja se samo tako.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
meni je bzv davati 13k na novo kuciste....mislim sta imas od te garancije i cinjenice da si uzeo nov lim ?
bio je na oglasima Raven rv03 za 60e i 90e ...apsolutno vrhunsko kuciste, elegantno mocno,ne izgleda kao igrackica za decu sa 100 boja...a imas inace za 50-70e.. vrhunska big tower kucista, samo pretrazi malo.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung F4 raid 0 + F1 1TB Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w VX 2450-led
sve su to skupi plastikaneri, ja sam to sve gledao uzivo u microsystems koji su uvoznici za SS, sam sam hteo da kupim Raven01(valjda je to onaj sto je napred oivicen skroz), kada sam video da je prednja maska od najgore plastike a ne aluminijuma, razocarao sam se.. mislim za tu cenu pa jos plastika..
:: meni je bzv davati 13k na novo kuciste....mislim sta imas od te garancije i cinjenice da si uzeo nov lim :: :: bio je na oglasima Raven rv03 za 60e i 90e ...apsolutno vrhunsko kuciste, elegantno mocno,ne izgleda kao igrackica za decu sa 100 boja...a imas inace za 50-70e.. vrhunska big tower kucista, samo pretrazi malo :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 16gb Ripler 1600 cl :: Asus 7970 DirectCU II TOP :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdrav :: ::
Podeli sa nama te tvoje tvrdnje, nabavi mi kako ti kazes ``vrhunsko kuciste`` za 50e, makar i preko oglasa i od mene imas jos 50e, jel smo se dogovorili?
Za sve ostale, koji zele maksimum za svoj novac i ne zele mnogo da lutaju, kao i uvek pricam samo proverene informacije i maksimalno sam objektivan, znaci NE potoji na trzistu trenutno bolje kuciste od 932a za taj iznos novca, i molim vas da modele od firme Thermaltake u ovom cenovnom rangu ne uporedjujete sa CM-om, da vam se bezveze ne smeju ljudi koji su upuceni i koji se razumeju u ovu tematiku.
Tuzna je situacija na forumu, novi clanovi koji zele pouzdane i pametne savete trebaju da citaju postove od najvise 10-15 ljudi na forumu, kako ne bi pogresili ili bili upleteni u mrezu ludaka koji se kunu u Intel ili AMD.
:: meni je bzv davati 13k na novo kuciste....mislim sta imas od te garancije i cinjenice da si uzeo nov lim :: :: bio je na oglasima Raven rv03 za 60e i 90e ...apsolutno vrhunsko kuciste, elegantno mocno,ne izgleda kao igrackica za decu sa 100 boja...a imas inace za 50-70e.. vrhunska big tower kucista, samo pretrazi malo
:: Drugari :: :: molio bih vas da mi preporucite neko big tower kuciste. Budzet oko 13000. Kvalitet, prostranost itd.. :: :: Nesto sam razmisljao o HAF 932 advanced :: :: Hvala unapred :: :: :: :: ::
@Adzem i imarkovic kao sto vidite u potpisu imam rv01 i mogu reci samo da lupate gluposti.
ako je bitnije da li ja napravljen od titanijuma ili to koliko je provetreno,raspored, velicina i funkcionalnost onda jbte ni ne znate svrhu kucista.
Osim ako ne igras fudbal sa njim i vodis ga kao najboljeg druga sa sobom svuda pa ti je bitno da nije od `najgore plastike` , da se kojim slucajem ne desi nesto limu obicnom.
@ modena..bio je na oglasu nedavno, sa svim ventovima itd za 55 jura.
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung F4 raid 0 + F1 1TB Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w VX 2450-led
MacBook Air 13.3`
Ajd uzdravl
:: Podeli sa nama te tvoje tvrdnje, nabavi mi kako ti kazes ``vrhunsko kuciste`` za 50e, makar i preko oglasa i od mene imas jos 50e, jel smo se dogovorili :: :: Za sve ostale, koji zele maksimum za svoj novac i ne zele mnogo da lutaju, kao i uvek pricam samo proverene informacije i maksimalno sam objektivan, znaci NE potoji na trzistu trenutno bolje kuciste od 932a za taj iznos novca, i molim vas da modele od firme Thermaltake u ovom cenovnom rangu ne uporedjujete sa CM-om, da vam se bezveze ne smeju ljudi koji su upuceni i koji se razumeju u ovu tematiku :: :: Tuzna je situacija na forumu, novi clanovi koji zele pouzdane i pametne savete trebaju da citaju postove od najvise 10-15 ljudi na forumu, kako ne bi pogresili ili bili upleteni u mrezu ludaka koji se kunu u Intel ili AMD :: :: :: :: meni je bzv davati 13k na novo kuciste....mislim sta imas od te garancije i cinjenice da si uzeo nov lim :: :: :: :: bio je na oglasima Raven rv03 za 60e i 90e ...apsolutno vrhunsko kuciste, elegantno mocno,ne izgleda kao igrackica za decu sa 100 boja...a imas inace za 50-70e.. vrhunska big tower kucista, samo pretrazi malo ::
Znam svako Silverstone kuciste napamet, jer sam detaljno analizirao svako, takodje i jedno posedujem... Decko je potpuno u pravu sto je napisao, a ti si taj koji jako plitko posmatra stvari i nemas njuh za ovakve zajebancije.
Odustajem da ti bilo sta objasnjavam, pozdrav.
:: @Adzem i imarkovic kao sto vidite u potpisu imam rv01 i mogu reci samo da lupate gluposti.
Drago mi je da si posvetio zivot analiziranju kucista, bez trunke razmisljanja cu te zvati sledeci put za savet,jer zaista ne znam sta bih radio bez tvog misljenja.
Slazem se u potpunosti. Lik prodaje kuciste od 150 evra (koje mi se BTW uopste ne svidja i ne kontam kako kosta toliko) za manje od pola cene. To stvarno smrdi na zestoko lose stanje istog. Istog sam misljenja i za Rejvena od 50-60 evra (kojeg bih rado posedovao, ali mi je 16000 ipak mnogo).
nisam hteo da stavljam link da ne raklimaram nikoga...imaju slike,text, savrseno stanje itd ( moze se lako naci ) ...Nije ganc novo, zapakovan, nego 2 meseca star.al ne vidim razliku to na kucistu.
Treba mu kes, dolazi tetka iz Pirota...otkud znam njegova stvar...znam samo nije uvek prevara ako nesto zvuci dobro.
MacBook Air 13.3`
Ajd uzdravl
:: apsolutno netacno. :: @ognjeni, sta mislis zasto ga taj lik prodaje za 70eu? u kakvom je stanju? Kuciste se uzima samo novo ili u fenomenalnom stanj :: :: :: :: ja sam uzeo ovo pre neki da :: :: :: :: :: :: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=682 :: :: :: :: big tower po meni nema smila osim ako nemas extreme varijantu vodenog hladjenja
Ja sam lepo kupio za hiljadarku kod gancija na zemunskom buvljaku neko serversko kuciste iz 1998 godine,tako pise na njemu.Visoko 65cm,dugacko 50cm i siroko 20cm.Pa onda brusilicu i busilicu u ruke i rokaj snimaj.Za par dana sam ga sredio da u njemu 4 ventilatora uvlace vazduh (2x8cm,1x9cm i 1x12cm) i naravno usput hlade hardove a na bocnu stranicu sam mu stavio 6 ventilatora (6x8cm)da izbacuju vazduh.Svi su na 5V tako da se ne cuju,a prekidacem mozes da ih dignes na 12V kada igras igrice,onda imaju ful protok i cuju se.Ali zato ohlade sobu.Ventilatori su kostali jos 2000 din i to je to.Sa mnogo dobre volje,malo lima,2 plasticna posluzavnika,brusilicom,busilicom,gomilom srafova i matica i 3k dindzi kuciste veliko ko frizider i ledeno ko grenland. Kanarska niskoletačka žaba sabljarka koja pljuje otrov ljudima u oči posle zalaska sunca.
to je verovatno matori izumrli MACASE big tower, nazalost nema vise takvih kucista, sada je u modi gay
:: Ja sam lepo kupio za hiljadarku kod gancija na zemunskom buvljaku neko serversko kuciste iz 1998 godine,tako pise na njemu.Visoko 65cm,dugacko 50cm i siroko 20cm.Pa onda brusilicu i busilicu u ruke i rokaj snimaj.Za par dana sam ga sredio da u njemu 4 ventilatora uvlace vazduh (2x8cm,1x9cm i 1x12cm) i naravno usput hlade hardove a na bocnu stranicu sam mu stavio 6 ventilatora (6x8cm)da izbacuju vazduh.Svi su na 5V tako da se ne cuju,a prekidacem mozes da ih dignes na 12V kada igras igrice,onda imaju ful protok i cuju se.Ali zato ohlade sobu.Ventilatori su kostali jos 2000 din i to je to.Sa mnogo dobre volje,malo lima,2 plasticna posluzavnika,brusilicom,busilicom,gomilom srafova i matica i 3k dindzi kuciste veliko ko frizider i ledeno ko grenland :: Kanarska niskoletačka žaba sabljarka koja pljuje otrov ljudima u oči posle zalaska sunca :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.