U pitanju je optički genius i logitech miš. Na oba se dešava to da se prilikom kucanja u wordu miš, odnosno kursor prosto `izgubi-nestane` a nastavim kucati jer se ne primeti iz prve, tako da moram da kliknem mišem na dokument, dobijem kursor i ponovo da otkucam ono što sam već kucao.
Problem je iritantan, menjao sam miševe i rezultat je isti. Računar je inače nov, star 15tak dana. Drugi miš na drugom računaru u istoj prostorji ,takodje optički nema tih problema. GOvorim to u smislu nekih smetnji koje bi štampač ,skener ili zvučnici mogli da emituju.
da fokus tj kursor nestane u po kucanja u wordu. mislim da ne ode nigde, prosto nestane i za dalje kucanje je potrebno da kliknem na word da bi nastavio.Inače kad primetim da nema kursora u wordu odnosno da kucam u prazno, ja uzmem miš i u tom trenutku vidim strelicu ali je u svakom slučaju za dalji rad u wordu potrebno da kliknem u word dokument.
1. ako koristis zicne miseve - onda ono sto je napisao djodjo, 2. ako su bezicni - prelaze posle nekog vremena u `sleep` mod - pokusaj u podesavanju misa da nadjes i promenis vreme neaktivnosti do prelaska u `sleep` mod. 3. ako nema moducnosti - resenje `stap i kanap` prikljuci zicnog misa na slobodan USB port i podesavanje iz tacke 1. (mogu uporedo da rade oba misa, a ti biras koji ces da koristis.)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.