U radnjama osim zatvorenih sistema za CPU uglavnom (ako se i to nije prodalo).... nema...
Kod onih koji prodaju polovno... mozda...ali ne znam da ima...
Nije mi cilj da te obeshrabrim, jednostavno je to retkost.... Mozda ostali clanovi znaju bolje, ili gde bi moglo imati, ali najverovatnije ces za to morati preko grane, ili da ti neko donese...
ne verujem da cu ici preko grane za ta sranja zato sto ce me kostati duplo!!! a komponente nisu mi toliko bitne i osim gpu i cpu moze jos vise da se hladi i drugi delovi a i mislio sam na zatvoreno vodeno hladjenje
trebam nove komponente da kupujem pa skupljam pare za komponente a i hocu vodeno hladjenje. i hocu da hladim sve graficku, procesor, ram ssveeeee bas sve i ko kaze da ne moze ram da se hladi vara se.
moze naravno, ali racunaj da takav setup nece biti ispod 1500e a cisto sumnjam da si toliko planirao da potrosis i na celu konfiguraciju.
:: trebam nove komponente da kupujem pa skupljam pare za komponente a i hocu vodeno hladjenje. i hocu da hladim sve graficku, procesor, ram ssveeeee bas sve i ko kaze da ne moze ram da se hladi vara se. :: :: ::
Ram ne mora da se hladi, sasvim su dovoljni njegovi obicni hladnjaci koji sad idu obavezno uz svaki bolji ram. Na to bar ne bacaj pare jer je ddr3 ram hladan i pod punim iskoriscenjem.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.