Ih, i ja sam ga trazio, ali ne nadjoh, pa sam ga napravio od ATX 20 pin konektora. Iseces nozem odgovarajuce dve kocke po 4 pin i posle samo spojis na +12V. Znaci samo odaberes one kocke koje ti se poklapaju sa utorima...Ne secam se da li sam morao dodatno da iskosavam kockice da bi uslo, jer mozda nema bas taj odgovarajuci raspored...Znam da sam jednom rezbario, ali bem li ga za cega...Mozda za 6pin grafu i sl. U svakom slucaju, ako je hica, da se napraviti
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ja napravio taj dodatni sa jos 4 pina od onog manjeg od 20 +4 pina za glavno napajanje pa povezah na molex. tu imas samo 2 pina +12v i 2 pina minusa. jedino taj od 24vorke pajsuje u dodatna 4 pina na ploci. Mada i to nije neophodno svi plusevi i sve minusi idu na jedno mesto na ploci, to je samo da rastereti zice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.