Interesira me ako postoji neki model kucista slicno Thermaltake level 10, ili gts da ima mogucnost pristupa hdd-u bez otvaranja kucista .. potrebno je da ima pristup za bar 4x2,5` hdd-a ... a da ne bude papreno ko ovaj ttL10 i da ima da se kupi kod nas..
Eventualno ako ima neko da proda Level 10 gts ???
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
Pratim level 10 od kad se pojavio i sanjam ga na svom stolu :) cena mi nije jasna, da posle 4 godine kosta 800 usd u americi al ajte... nadam se da ce mu cena jednog dana pasti... nadam se...
level10 gt sam video par puta na oglasima kod nas, potrazicu malo pa ako nadjem okacicu ti. mada on `nije skup` - nekih 150 usd ali se meni uopste ne dopada i za 150 usd ima mnogo kucista koja bi uzeo pre tog
Da .. tek sad vidim da ima i model level 10 (bez gt ili gts) koji osim sto je extra dizajn ujedno je i ultra papren.. ono sto sam ja hteo da uporedim vise bi trebalo da lici level 10 gts.. u principu nije mi bitna estetika vec funkcionalnost .. znaci klasicno kuciste sa pristupom hdd-u spolja x 4.. Razmatrao sam neki rack ali bi ipak vise voleo neku varijantu sa strane upravo kao kod tt modela..
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
trebalo bi da l10gt i l10gts mogu da se nadju na oglasima za oko 100 evropskih, mozda koji evro iznad... bio je jedan na kupindu prosli mesec. ako se bas taj model trazi kreni redom oglase odavde, pa preko becha itd. do limunda i kupinda i kp bla bla.. ima ih.
e da nisam nagovestio da za za 250e dobija se vodenim hladjenjem. Izgleda lepo i mislim da je jako funkcionalno. Kod mog kucista me uzasno nervira sto su rupe na samom kucistu dosta velike i bez zastite pa se brzo napuni prasina. Tamo je druga prica stvarno mi je cool.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Vrebam ali nikako da nadjem .. bilo je gts pre dva meseca na itberzi za 50e covek prodao.. inace kolko se secam gts je bio letos u emiju oko 60-70e.. a gt verzija ima i sad oko 200e.. mada trenutno mi je to preskupa varijanta..
Zato i pitam dal ima mozda nekakvo slicno ne mora TT da bude..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.