1. Cooler Master HAF 912 plus 2. Fractal Design Arc Midi 3. LC Power Pro 973B Fortress_X
Sva tri su super kucista, svako kuciste ima izgled za sebe... Cable managment je dobar na sva tri kucista, ali koliko sam video sa ovog videa( http://goo.gl/TQnmz ) LC ima mozda najbolje resenje za cable managment, posle ide Arc po meni, pa tek nazalost HAF. Arc opet ima super 3 venta, bela, sto bi mi se slagalo sa ventovima na mom cooler-u, push-pull varijanta dva Arctic-a F12. Cena je slicna za sva tri kucista.
Ja sam bio zagrejan za HAF u pocetku i to zestoko. Odradili su ga u fazonu filma 8 putnik i sl. Takav fazon gotivim. Kad sam ga ugledao prvi put u radnji razocarao sam se. Jeftino, lako, neubedljivo, kao igracka. To su bili moji utisci zbog kojih sam odustao od ovog kucista. TT Element G onako kockasto i neobicno je u stvari bilo ono sto zelim. To sam saznao tek kad sam video uzivo i uporedio kucista. Element G mi je najlepse kuciste i sada. Ima neku umetnicku i misticnu notu koja se meni licno svidja. Verovatno nesto iz podsvesti ali nije ni bitno :D To je moje subjektivno misljenje. CM advanced II je takodje super kuciste i svakom ga preporucujem. Ostalo mi nije vazno. Corsair mi je izuzetan ali je nedostupan.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: 1. Cooler Master HAF 912 plu :: 2. Fractal Design Arc Mid :: 3. LC Power Pro 973B Fortress_ :: :: Sva tri su super kucista, svako kuciste ima izgled za sebe... Cable managment je dobar na sva tri kucista, ali koliko sam video sa ovog videa( http://goo.gl/TQnmz ) LC ima mozda najbolje resenje za cable managment, posle ide Arc po meni, pa tek nazalost HAF. :: Arc opet ima super 3 venta, bela, sto bi mi se slagalo sa ventovima na mom cooler-u, push-pull varijanta dva Arctic-a F12. :: Cena je slicna za sva tri kucista.
Lepo kaze gliga Mixeru batali te limene kutije i uzmi 690 II advanced.
:: Ja sam bio zagrejan za HAF u pocetku i to zestoko :: Odradili su ga u fazonu filma 8 putnik i sl. Takav fazon gotivim :: Kad sam ga ugledao prvi put u radnji razocarao sam se :: Jeftino, lako, neubedljivo, kao igracka. :: To su bili moji utisci zbog kojih sam odustao od ovog kucista :: TT Element G onako kockasto i neobicno je u stvari bilo ono sto zelim :: To sam saznao tek kad sam video uzivo i uporedio kucista :: Element G mi je najlepse kuciste i sada. Ima neku umetnicku i misticnu notu koja se meni licno svidja. Verovatno nesto iz podsvesti ali nije ni bitno : :: To je moje subjektivno misljenje. :: CM advanced II je takodje super kuciste i svakom ga preporucujem :: Ostalo mi nije vazno. Corsair mi je izuzetan ali je nedostupan :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: 1. Cooler Master HAF 912 plu :: :: 2. Fractal Design Arc Mid :: :: 3. LC Power Pro 973B Fortress_ :: :: :: :: Sva tri su super kucista, svako kuciste ima izgled za sebe... Cable managment je dobar na sva tri kucista, ali koliko sam video sa ovog videa( http://goo.gl/TQnmz ) LC ima mozda najbolje resenje za cable managment, posle ide Arc po meni, pa tek nazalost HAF. :: :: Arc opet ima super 3 venta, bela, sto bi mi se slagalo sa ventovima na mom cooler-u, push-pull varijanta dva Arctic-a F12. :: :: Cena je slicna za sva tri kucista.
Moracu da se slozim sa Mudzahedinom.. +1 za 690 II ADVANCED!Ima sve sto je potrebno a opet je kulturica i elegancija.!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Ako hoces mogu da ti slikam Advanced sa providnom stranom ali to ti nista ne znaci jer moras da vidis uzivo. Kazem ti kuciste je bombonica . Inace ja volim full tower,imam i dalje Stacker 832 sa providnom stranicom i kad se CM 690 stavi pored mog kucista i dalje izgleda dobro..Kapiras sta hocu da ti kazem?
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Razlike su : Basic nema dokera, nema drzac za graficke karte, dal bese i neki ventilator manje dolazi uz njega... Pa CM 690 II Advanced ti je 76 evra sto ti se negde uklapa u budzet Pre ravno godinu dana sam ti isto ovo rekao, poslusao me nisi...
:: Znam da valja, ali mi se bas ne svidja kuciste... Koja je razlika izmedju Advanced i Basic? Jel vredi dodati skoro 3k za advanced :: :: ::
:: Razlike su : Basic nema dokera, nema drzac za graficke karte, dal bese i neki ventilator manje dolazi uz njega.. :: Pa CM 690 II Advanced ti je 76 evra sto ti se negde uklapa u budze :: Pre ravno godinu dana sam ti isto ovo rekao, poslusao me nisi.. :: :: :: Znam da valja, ali mi se bas ne svidja kuciste... Koja je razlika izmedju Advanced i Basic? Jel vredi dodati skoro 3k za advanced :: :: :: :: :: ::
onda LC. CM 690 II sam imao i prodao ga posle 6-7 meseci. Ima veoma lose resene filtere za prasinu, koje nikada ne mozes da ocistis kako treba (sto je jedna od CM boljki i na mnogo skupljim modelima), ostalo je sve OK. Na Fraktal se mnogi zale da je teski plastikaner. Da li je tako pojma nemam. HAF-a sam isto razmislajo da uzmem, jer mi izgleda najlaksi za odrzavanje. Dodas jos jednu 20-cu gore i imas hladjenje do yaya. Skoro sam se raspitivao za BitFenix Ghost, mnogo mi se svidelo, ali mi je zbrisao poslednji iz hEmmija (cena je bila 9000). Bem li ga, veoma je tesko naci `savrseno` kuciste za te pare.
bez kompresora ne mozes nista da ocistis kako treba.
:: onda LC. CM 690 II sam imao i prodao ga posle 6-7 meseci. Ima veoma lose resene filtere za prasinu, koje nikada ne mozes da ocistis kako treba (sto je jedna od CM boljki i na mnogo skupljim modelima), ostalo je sve OK :: Na Fraktal se mnogi zale da je teski plastikaner. Da li je tako pojma nemam. HAF-a sam isto razmislajo da uzmem, jer mi izgleda najlaksi za odrzavanje. Dodas jos jednu 20-cu gore i imas hladjenje do yaya :: Skoro sam se raspitivao za BitFenix Ghost, mnogo mi se svidelo, ali mi je zbrisao poslednji iz hEmmija (cena je bila 9000). Bem li ga, veoma je tesko naci `savrseno` kuciste za te pare :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
Strasno kako sam neodlucan... :P Sad sam nasao u BG-u 690II Advanced za 8300din, dakle 1400din jeftinije nego u emiju. Sto opet nije lose ponuda, best buy. Za Fractala citam da je teski plastikaner, da u principu nije lose ali zavrsna izrada je losa. LC mi otpada, posle malo guglanja odustao sam od njega. Ostaje mi ili HAF ili CM 690II Advanced. Strasno sto imamo slabu ponudu kucista...
Moze i bez kompresora. Ne znam da li si imao dodira sa Entekovim kucistima. Po pitanju filtera za prasinu su 3 svetlosne godine izpred CM-a. Jedino Silencio 650 ima kako treba uradjene filtere. Po meni, bolje i bez filtera kao na HAF932, nego sa filterima ustekanim izmedju mesa i plastike. Cisto sumnjam da bi i kompresorom uspeo da ih ocistis kako treba.
Nisam jos igrao nista... uglavnom nije toliko visoko kako izgleda, plus sto je udaljen od zida zbog kablova... Jos kad dodje prava fotelja, ima da se utopim sa sredinom. :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.