Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Povezivanje bluetooth misa - nemoguca misija
STRANA 1 OD 1
daxsm Povezivanje bluetooth misa - nemoguca misija 20.11.2012. 17:50 T50313

status: user
broj poruka: 64
Imam Dell N5010 koji ima u sebi bluetooth i instalirao sam oficijalne drajvere sa njihovog sajta i problem je sledeci

Komp pronadje misa i kad krene da se konektuje izbaci gresku 0x80070015. Nekad tu gresku izbaci a nekad ga pronadje, konektuje i u Device and Printers mis bude siv i pise da je disconected/standby. Jednom sam na kratko uspeo da ga povezem i radio je i kad sam ga ostavio da stoji 10ak min posle nije hteo da reaguje. Kako da ga povezem? Sad sam digao sistem misleci da je do toga, i sad stalno bude posivljen u device and printers. Koristim Win7 32biy
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 20.11.2012. 19:27 #455403

broj poruka: 4054

idi na dell sajt i skini drajvere za misa i zadnje sto imaju za blutut ... prvo instaliraj blutut a zatim misa ..

onda ce da radi

drajveri misa su pod input uredjaji .. a blukaries pod network

daxsm re 20.11.2012. 20:17 #455428

broj poruka: 64
Uspeo sam na krajul. Nisu mi pomogli drajveri za dellovog sajta vec sa softpedie.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs