Uzeo sam od druga na par dana gore navedenu tablu i ni najmanje mi se ne svidja kako crta. Probao sam u PS, AI, i CDR da radim i ni blizu mi ne prenese liniju onako kako bih mogao rukom da je nacrtam. Da li je to do same table ili treba da se nesto podesi? Svaki mikro pokret prepozna i ispada kao da crtam misem. Da li je to na svakoj tabli ili treba nesto da se podesi? Kad podesim fidelity i smoothness u AI budu malo lepse linije ali nema toliko tacki spajanja tj gubi se zeljeni oblik. Stvarno frustrirajuce :/. Kontam tablom moze svasta da se nacrta, a ono ja ne uspevam nista.
Jbg, koja je fora prodavati tablu od 80e, sto uopste nije malo, da ne obavlja nikakav posao :/. Primetio sam da vrh na olovci dosta seta levo desno gore dole. On bi trebao da bude fiksiran, je l` da?
Ja ti cini mi se rece da uzmes i405. Mozda nije bolja ali je 3x jeftinija. To sto ti mozes da uradis rukom ne moze ni sa jednom tablom sem mozda sa nekom stvarno skupom. Ako ti se ne daju velike pare jedino sto mozes je da uvezbas pokrete tako da prevazidjes ogranicenje sredstva, sto je u prilicnoj meri moguce nakon podosta truda. Sto se vrha tice, to je uobicajeno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.