Hajduk Resio sam malo da sredim moju kolekciju filmova pa hocu da kupim neku torbu gde mogu da smestim 150 do 200 diskova. Gledao sam u Mamutu u centru, ali mislim da je 2-3000 din. malo previse za torbu za diskove. Pa ako neko zna gde moze da se nabavi neka torba sa povoljnom cenom, pristojnim kapacitetom i kvalitetom neka napise. Hvala unapred
To sto si naveo je stvarno previse. U Imtelu imas neku digitus 200 komada za 600 dinara, ta ista je u Multikomu 650din. Meni se recimo ne odpadaju previse, materijal je platno crne boje ali su stranice za diskoce prisivene za futrolu, vise volim kad je kao registrator, jer mozes da umeces stranice sortiras drugacije i sve to bez vadjenja diskova.
Takva torbica u Hamma izvedbi tamo kod doma omladine kosta nekih 1800 dinara za kapacitet od 230 diskova, materijal je kombinacija platno plastika koza i vidno je bolji od navedenog digitusa ali cena je 3x cene digitusa.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Hajduk :: Resio sam malo da sredim moju kolekciju filmova pa hocu da kupim neku torbu gde mogu da smestim 150 do 200 diskova. Gledao sam u Mamutu u centru, ali mislim da je 2-3000 din. malo previse za torbu za diskove. Pa ako neko zna gde moze da se nabavi neka torba sa povoljnom cenom, pristojnim kapacitetom i kvalitetom neka napise :: Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.