Fino izgleda i deluje kvalitetno ali sumnjam da može da bude silent s onim otvorima za ventilatore odozgo, džabe su ga izolovali sa strane. Takođe, delovalo mi je usko, čisto sumnjam da ima mesta za glomaznije kulere. Zaključak je da bih ja lično radije dodao 10e za Fractaldesign Define R3, iako ovo verovatno vredi tih 80 što traže za njega.
Bitno mi je jedino da nema dodatnih vibracija limova, kao što imam povremeno na Nitro AX-u. Istrpiću i malo više buke, dok god su temperature pod kontrolom. Gledao sam neke rivjue i unutra staje i čuvena Noktuetina i njeni pandani.
Ubavo, samo zamerke su samo dva usb 2, dva usb 3 i 210 x 522 x 510mm te sigurno mu dodje 212+, ali ona zeznuta Noctua sa sve maticnom, socketom...pa jedino knap da bude.
Ja bih uzeo. Ali i neki dodatak za jos USB2 ulaza.
:: :: :: Ubavo, samo zamerke su samo dva usb 2, dva usb 3 i 210 x 522 x 510mm te sigurno mu dodje 212+, ali ona zeznuta Noctua sa sve maticnom, socketom...pa jedino knap da bude :: :: Ja bih uzeo. Ali i neki dodatak za jos USB2 ulaza.
Hvala sto mi posvecujes, poseban font, ali stvarno najvise od svega mrzim da se zavlacim iza kucista tako da su mi mis tastatura vec potrosili dva, a jedan mi je uvek zauzet sa flashom ili citacem kartice, tako da mi je ostao samo jedan. Malo mi je.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.