Sta mozete da mi kazete o razeru da li su misevi i tastature dobre citao sam za razer lycosu da su neki imali problema sa tastaturom(zaglavljivanje dugmica i sa osvetljenjem tastature) mada je i sam predstavnik razera priznao da je razlog losa serija mt07,08,09 e sad da li neko ima iskustva sa razer lycosom ili bilo kojom tastaturom ili misem i da li ste imali problema? Hvala .)
Druze ja imam Razer Lycosu i Lachesis. Tastaturu imam vise od godinu dana i nemam nikakvih primedbi na nju, nista se nije pohabalo, polomilo ili prestalo da radi. Na misu je pocela da mi se skida tanki gumirani sloj na dugmetu sa strane ali on ima preko 2godine. U sustini sam prezadovoljan jedina mana je cena koja je u Srbiji i do 40% veca nego na Razerovom sajtu. Razuemo bih da malo kradu, al sto je mnogo mnogo je
Intel i5-2500k / Corsair H100 Asus Sabertooth Z77 Exceleram Black 2x2GB DDR3 Seagate 500GB WD Caviar Black 1TB MSI 6870 Hawk 1GB GDDR5/256-bit Chieftec BPS-850C Cooler Master Storm Trooper
verovatno je to onda nova serija citao sam da kada se dugmici zaglave da kad iskljuce i ponovo ukljuce tastaturu da normalno radi bar neko vreme inace da li su tasteri kvalitetni i kakvi su drajveri?
Taj problem mi pravi Lachesis, kad komp ugasim iz struje (ako cistim ili dok grmi) kad se upali komp mis svetli, rade klikovi ali se ne pomera a iskreno, nije mi tesko da iskopcam i ukopcam. Kada sam uzeo tastaturu imao sam utisak kao da se cuje slabo skripanje tastera ali se ispostavilo da je to samo los trip Drajveri veoma jednostavni, a mislim da bolji nisu ni potrebni. http://tinyurl.com/8mkuwsy
Intel i5-2500k / Corsair H100 Asus Sabertooth Z77 Exceleram Black 2x2GB DDR3 Seagate 500GB WD Caviar Black 1TB MSI 6870 Hawk 1GB GDDR5/256-bit Chieftec BPS-850C Cooler Master Storm Trooper
Koristim Arctosa-u, nikakvih zamerki nemam, kvalitet mi je odlican no imam je svega par meseci. Koristio sam Imperator-a 2god. izuzev poznatog freeze bug-a koji je imao (firmware je to kasnije resio, i trebalo im je dugo) nemam zamerki. Kvalitet Imperatora mi je vrhunski, nakon 2god. izgledao je kao i prvog dana.
Misljenja sam da su im stvari dosta trajne barem sto se spoljasnjeg izgleda tice. A ako nekog misa zadesi neki problem sa mikroprekidacem, jbg ..
@boriskov Deathadder ima odlican senzor, zato je vrlo hvaljen.
Imam Deathaddera vise od 3 godine,u paru sa Goliathus podlogom ni za sta drugo ne bih menjao.. jedino sto tocak baguje kad se klikne s njim,ali to je od u najmanju ruku preterane upotrebe. Kvalitet na visokom nivou,za tadasnjih 5500-6000 din mislim da je vise nego ok. Sto se cena tastatura tice,to je druga prica,bas Lycosu merkam duze vreme ali je to mnogo para za tastaturu,meni bar,a uporedjujuci na njihovom sajtu 80$ a kod nas od 80 evra nije tolika razlika ali opet je to skupo
Recicuti iz mog iskustva, koliko pise kod njih klikova da moze da izdrzi toliko radi +-1000, nije btno dal je razor, logitech, genius itd. tako je kako pise (+- ljudski faktor i user za proizvod).Znaci radice ti min 3-4 god bez problema osim ako u startu ne radi onda zamenis za proizvod koji je ok, primetio sam da misevi duze izdrze od tastatura posebno ako si gamer ( ASDW tasteri prvi stradaju ), ako ces nesto da uzimas na duze staze i !!! ne planizra da menjas radi mode !!! ( ovo sa !!! je duplo podvuceno i naglaseno ) uzimaj mehanicke tastature a ne sa membranom npr:
Svaka tastatura sa membranom ode za neki period vremena ( sama guma izgubi svojstvo elasticnosti, popravljivo je al vise nije osecaj ko original ) evo ja ti kucam sa tastature kojoj je D slovo izgubilo elasticnost i pocelo je da se zaglavljuje pa sam morao sa `kineskih` tastatura da dodjaem gumicu kao pomoc pa je na osecaj sad D malo tvrdje dugme od ostalih, zna da smeta kad naviknes na nju malo duze ( 2 god. ).
Nikada nisam imao skuplju tastaturu od 30e, pa necu da sernjam, ali sto se tice miseva... Jedan bratski savet, zaboravi sve varijante osim Razer Deathadder-a! Ovo ti je legendarni mis po svim aspektima, kada se tvoja sapa bude navikla na ovog pacova, to je kraj. Ako ne budes imao 20e da izdvojis za neku Steelseries, Razer ili Rocat podlogu, nemoj onda ni kupovati ovaj mis. Sto se tice g400, previse ljudi znam da je poslalo na servis ovaj proizvod zbog kabla i `lutanja` kursora, cak iako ubodes dobar primerak, imaj u vidu da je to 125hz mis!
:: Znaci razer ima lepse miseve i tastature ali nisu bas izdrzljive kao logitech inace razmisljam se o kombinaciji g110 i g400 sta mislite o tome ::
A jbg. godinama imam samo najbolje miseve i podloge, pa sam i ja valjda postao razmazen sto se tice toga... Slazem se, mnogo puta sam ispao glup i na forumu preporucivao pacova i podlogu, koji u paketu kostaju nesto manje od 100e. Ovde ljudi nemaju za graficku da izdvoje taj novac, ja se nasao pametan da pricam o periferijama... Dalje, sta vredi i vrhunske periferije kada mnogim ljudima na podlozi bleji piksla, sok, mrve i skoro ceo burek... Smesno mi je i sto sam savetovao ljude za neke podloge, a tek posle skapirao da je njihov prostor za tastaturu, mis i podlogu, veliki kao i ta podloga... hahahaha Nemaju ljudi dobre stolove za komp, daleka je prica o velikim i skupim podlogma, pacovima... U ovoj prici ce se mnogi pronaci, ne morate da pocnete sada sa pljuvanjem :)))
Što se tiče miša ja bih preporučio CM Spawn za 30 evra, i neka fina podloga za 1000-1500,
Što se tiče tastatura ne znam šta da preporučim. Najjeftinija neka fina bi po meni bila Logitech G105 Call of Duty MW3 za 4000. Ispod toga ne znam šta bih preporučio. __________________ Scourge of PCBerza
Druze, ja sam ti preporucio najbolje. Ako to ne zelis, ti i dalje lutaj i raspituj se o misevima... Ponavljam, ne postoji bolji proizvod od Deathadder-a za taj novac, raspituj se i lupaj glavu za tastature, sto se tice miseva tu je slika jasna kao dan. Neces ti pogresiti ni sa CM ili Logijem, ali zasto ne uzeti pacova u koga se kune mnogo veliki broj gejmera sirom sveta ? Ja sam ih 3-4 promenio, uvek sam eksperimentisao i isprobavao druge proizvodjace, ALI UVEK MU SE VRACAO! :D
:: A kakvi su cooler master misevi i tastature? Interesantno mi izgledaju : ::
Isto tako ja mogu da kažem za CM. Probao svaki skoro Logitech sve do MX performance i MX Air, trenutno mi je ostao G500, i Spawn mi leži ko rukavica. __________________ Scourge of PCBerza
Probao sam sve i svasta, ali za mene postoje samo Deathadder, MX518 i G5 Nista mi se vise ne svidja, mislio sam da je SS Xai super proizvod, evo ortak vec drugog poslao na reklamaciju i na kraju mu dali Sensei, sad cemo da vidimo kakvu on pricu ima da isprica. Takodje i za Sensei znam dosta ljudi koji nisu bili zadovoljni, i vracali su se na Xai... Sve je to lutrija, samo sam za Deathadder-a cuo najmanje prigovora, plus licno iskustvo...
Tacno ce forum da me navuce da kupim DA. Gde je najpovoljniji taj mis?
Kupio bih ga odmah, al nece da crkne ovaj moj fosil. Da bar scroll zeza pa da imam izgovor.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Probao sam sve i svasta, ali za mene postoje samo Deathadder, MX518 i G :: Nista mi se vise ne svidja, mislio sam da je SS Xai super proizvod, evo ortak vec drugog poslao na reklamaciju i na kraju mu dali Sensei, sad cemo da vidimo kakvu on pricu ima da isprica :: Takodje i za Sensei znam dosta ljudi koji nisu bili zadovoljni, i vracali su se na Xai.. :: Sve je to lutrija, samo sam za Deathadder-a cuo najmanje prigovora, plus licno iskustvo.. :: :: :: ::
Iskreno to da li se neko zali da mu nesto ne radi i da onda kaze da ljudi izbegavaju proizvode od nekog proizvodjaca to ne mora nista da znaci kao sto si video npr na pcberzi neko kupi 2 komada wd neki od 1TB ili nesto slicno i onda prestane da mu radi i onda kaze izbegavajte wd u sirokom luku od sad uzimam samo seagate tako je isto neko kupio deathadder baguju drajveri ili otkaze levi ili desni klik i onda dodje na forumu i kaze deathadder je sranje ili neko kaze razer zeli da privuce kupce na osnovu izgleda i pakovanja a tebi radi lepo sve zavisi kako ko naleti na primerak ali isto tako radi asus :)) za istu refererentnu karticu ima neko da da 5000 vise samo sto asus ima bolje pakovanje ili lepse izgleda a realno kod referentnih modela graficke sve je to isto :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.