Ja imam Epson CX3650. Koristim ga isključivo kao skener. Međutim - sad, kad god se uključi - `zagrcne se` prilikom butovanja i - sve sijalice mu trepću. Sve. Ne reaguje ni na kakvo pritiskanje bilo kog dugmića (sem isključivanja i uključivanja).
Brojčanik na printeru prikazuje `E`.
Windows ga ne resetuje, sam za sebe. Ne ume da ga popravi. Na jednom forumu sam naišao na priču o SSC Utility-ju koji `resetuje counter-e`, u sličnim slučajevima... ne pomaže, ili ja ne umem da ga koristim.
Jel` iko može da me makar usmeri - gde bih mogao da nađem odgovor?
možda je otišlo nešto od hardware-a... sve je dobro dok ne počne dim da izlazi iz njega Verovatno će se isto dogoditi ako bi ga prikačio na drugu mašinu, zato ti savetujem da potražiš pomoć servisera, ali ne očekuj da će brzo da ga poprave.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.