Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
help!!!
STRANA 1 OD 1
sojkic help!!! 21.10.2012. 20:16 T49201

status: user
broj poruka: 216

Da li neko zna sta mi je, apaces flash, 8 gb, do juce je sve normalno radio, ubaci ga u hd dvr da sinoc nesto snimim, snimio, obrisao, i sada mi u kompu prikazuje 381 mb, nestalo 7.5 gb??? Formatirao na racunaru, full format, da li ima neki program da to formatira i da se povrati pun format, il` da nosim na reklamaciju i da se pravim lud???
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Prvo obrisi ona dva nepotrebna ponavljanja pa ce ti neko.. 21.10.2012. 20:23 #448819

broj poruka: 10997
odgovoriti.

sojkic jebiga kad koci i blolira 21.10.2012. 20:32 #448821

broj poruka: 216
napisao sam ja jednu temu ali nesto zablokiralo i jebat ga,izbaci tri teme, nije mi bila namera da trolujem i nekoga zajebavam, no u medjuvremenu sam resio iz administrativ tools, hvala u svakom slucaju

Neba Ubuduće 21.10.2012. 20:53 #448824

broj poruka: 1197
Koristi HP usb format tool za formatiranje flash-eva.
imarkovic Re: Ubuduće 21.10.2012. 21:38 #448829

broj poruka: 18996
pa nije obavezno, moze sa obicnim windows formatterom da to odradi bez problema, ili iz hdd managementa.. hptool jedino moze da iskoristi ako bas hoce ntfs particiju

:: Koristi HP usb format tool za formatiranje flash-eva.
Srdjanc ... 21.10.2012. 21:48 #448830

broj poruka: 3106

Stojko, ajd sad ubaci flash, desni klik my computer i stisni menage. Prebaci na Disk Menagemant (to ti je levo). Onda na sredini nadji flash, valjda disk 1, ima oko 8gb. Kad ustanovis da je to flash, obrisi sve particije sa njega i napravi jednu preko toga od 8gb ili kolko stane.
JovanZ ako ostalo zakaze 21.10.2012. 23:54 #448837

broj poruka: 3007
probaj da ga ispeglas koristeci Bootice. Sa njim sam bez ikakve muke `opravio nekoliko flasheva sa istim simptomima.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs