Ovaj proizvod dostupan je na maloprodajnim mestima: » Beograd - Požeška Adresa: Požeška 148 a Telefon: 011/254 29 41, 305 81 05 Devize devize bonda elema
A gde si ti video plavusu da zna da se uloguje na forum.
Mada ima jedna, radi u desku, kad sam kupovao hyper tx, extra riba radi, plavusa visoka, ja navikao na curke, reko sad ce smaranje od 10 minuta standardno dok ukuca u komp pa nadje... ja reko jel imate CM hyper tx, a ona na keca, za koji socket.... brrrrrrrrrrm Devize devize bonda elema
U YUBC-u je nisam video, a u 29. novembra nisam bio (mora da je ovde), u ponedeljak trcim rano ujutru da kupim nesto, moram samo da smislim sta da ne izuce iz rukava... :)
:: A gde si ti video plavusu da zna da se uloguje na forum :: :: Mada ima jedna, radi u desku, kad sam kupovao hyper tx, extra riba radi, plavusa visoka, ja navikao na curke, reko sad ce smaranje od 10 minuta standardno dok ukuca u komp pa nadje.. :: ja reko jel imate CM hyper tx, a ona na keca, za koji socket.... brrrrrrrrrr :: Devize devize bonda elem :: ::
U kojoj ulici?Volim takve,samo da nije preko 180 cm,to je vec mnogo.Reci gde tacno da naletim ponekad :)
:: U desku u 29og novembra. Cim udjes sa glavnog ulaza, levo za pultom, ili ako nije, unutra prvi ili drugi sto sa leve strane :: Devize devize bonda elem :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.