Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovi misem tj. koliko je zaista kvalitetan posto sam ja skeptican sa bezicnim uredajima?!Uglavnom me najvise interesuje kakav je za Gaming,da li ima zakasnjenja itd...Za sad imam vec duze vreme MX 518 na koji sam izuzetno zadovoljan.Sta je bolji izbor ako ovo nije ono pravo?
zica pre svega recimo g5 sjajna pacovcina, imam ga vec bar dve godine i mogu ti reci da ga nikad necu promeniti, bar dok se ne raspadna, mada izgleda kao da se to nikad nece desiti
Ja vec duze (tri godine) imam A4tech RF-SWOP80 i necu ga menjati bar jos toliko. Od kad ga imam resio sam se stalnog povlacenja zice, namestanja misa i slicno. Ponad se udaljim od stola i radim iz kreveta ili fotelje, prava sloboda pokreta.
A sto se tice koriscenja pa klinac se igra pljucacina i ne zali se, verujem da je taj revolucionar daleko bolji od ovog misa pa ne vidim razlog da se ne resis zice, opsta mobilizacija u toku.
Pre nekih godinu i po dana sam uzeo A4tech RBW5, i nisam se pokajao. Odlican bezicni mis za male pare, tad je bio nesto malo pre 20 evrica. Ergonomski super oblikovan, savrseno lezi u ruci, imas cetiri punjive baterije, dve su ti stalno u pacovu, a dve su stalno u punjacu/risiveru, cetiri programabilna tastera + jedan kojim menjas funkciju dva tastera koji su napred. Na njemu sam obrnuo gomilu igrica, sto strategija, sto FPS-a... Malo je tezi, ali se nekako osecas sigurnije kad ga koristis, nista dramaticno... Prema tome, ako imas para slobodno uzmi MX revolution, bolji mis od njega tesko da ces naci, ja bih ga licno uzeo, ali me ovaj odlicno sluzi. I sto se tice tog kasnjenja bezicnog misa, te price su ekvivalentne onima o dobitku brzine kada memoriju sa 800 dignes na 803 MHz... .))))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.