E ovako trenutno imama neki prestigio mis nije los mada izlizao se posle 2 godine i imam neku logitech tastaturu ona standardna od 1000 dinara ili tako nesto e sad igram dosta igrica i planiram da uzmem neku novu tastaturu i mis,da li vredi davati npr 6000 za tastaturu i kakva je razlika izmedju te i od standardog logiteca isto tako i za mis da li vredi davati 4 5000 i koja je razlika izmedju tog misa i ovog prestigio koga imam?Gledao sam razer tastature npr arctosa ali ima kratak hod pa sam cuo da ima problema da ume da se zaglave dugmici ili mozda neki logitech i kakvi su razer misevi od 4000 dal ima neki da je solidan? Hvala :)
Ja bih Razer izbegavao, to je klasicna sminka po meni. Za te pare imas da kupis solidnog Logija tipa g400 (to je nesto na fazon mx518 koji se vise ne proizvodi, a strasan mis je). Ja sam dobio Logi g500 i prezadovoljan sam. Pre mi se desavalo da posle duzeg vremena za racunarom da me zaboli ruka, to vise nemam, super mi lezi u ruci. Dobar kvalitet izrade, mozda i njega mozes za te pare da nadjes, nemam predstavu koliko kosta.
Ako nadjes stari dobri lodzitek mx 518, ima ga koliko vidim. Oseti se ogromna razlika samo da ga uzmes u ruku u odnosu na obican mis od 400 din, a tek sto se preciznosti tice.
Sto se tastature tice za igranje sve ti to isti penis, za kucanje je vec druga prica.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
neces se pokajati ako uzmes skupljeg logitech-a meni moj g5 radi besprekorno vec 7-8 godina a za to vreme bi promenio ko zna koliko obicnih, koji, btw, nemaju laserski senzor, tegove and what not ma logi i od 500 dindzi ce zaseniti mnogo skuplje miseve drugih marki
Jesu, svaki Razer koji sam probao (najjeftinij ili najskuplji) uvek je preciznije i brze radio od ostalih i za razliku od Logija nemaju bugove. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: Nisu ni blizu ubedljivo najpreciznijih jer se ne proslavljaju sa senzorima baš, a pritom precenjeni :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ja bih isao na Razer, ubedljivo najprecizniji misevi, a pritom nisu teski :: :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: :: :: ::
pa moguce na pro turnirima, ali mislim da ih mnogi koriste u kucnim gejming uslovima. ih sta sam se igara naigrao sa bezicnim misevima. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: Sto se mene licno tice bezicno nije pro/gEjmersko orudje :: niti moze da bude. Samo je estetski lepse i lakse, ali kabal je majka :: :: Na nijednom zivom pro turniru u bilo kojoj igri :: niko apsolutno ne koristi bezicne miseve, dovoljno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ne mora da je bas pro svetski turnir, dovoljno da je bilo koji ozbiljniji turnir.
Moje licno iskustvo. Ume da secne , ume ponekad da laguje, ide na zivce, nista extremno da je neigrivo, ali ume da zeza, dovoljno da nikad vise ne koristim bezicne periferije.
Govorim iz licnog iskustva sto ne znaci da su svi bezicni misevi i tastature tesko sranje i da ne rade posao, ali po meni kabal je kabal...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Logitech g400 je odlican mx 518 je dobar ali tesko moze da se nadje negde a za istu cenu ima savremeniji misevi a sto se tice tastature bitni mi je da ima normalan hod dugmici da nema kratak hod,kada sam presao sa klasicnog logitech misa(onaj sto se dobija uz kompjuter) na prestigio pmsg3r osetio sam veliku razliku u igricama i odlicno lezi u ruci posle toga kad sam otisao kod drugara da mu namestim nesto kad sam uzeo klasicnog logiteka u ruci kao da sam uzeo daljinski umesto misa :) Predlozite jos neke modele za tastature i miseve
ja koristim Roccat jKone i prezadovoljan sami izgledom i kako lezi u ruci i sa kvalitetom od kog je napravljen.Mis je dosta velik i preporucujem ga ljudima sa vecom sakom.Mozes da doziras tezinu sa tegicimakoje dobijas uz njega i plus problem sa skrolom je sredjen po meni vrh vrhova
Sto se tice tastature, vec imas temu o Logy G105 kolege DmasteR-a. Sto se tice misa, vredi dati para, samo ne treba preterivati, do 5-6.000 ima svasta da se vidi. I nemoj nikako da kupujes bezicni Logitech mis, narocito G700: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=47887&forid=13&katid=2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.