1+ Bobi4ever. Imam doticnu kameru i mogu reci da za te pare nema bolje...
ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE + Cooler Master Hyper 101 KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-OP + Silverstone
Zena je pre dve godine da bi se skajpovali uzela jedno c210, zena ko zena uze tu zato sto je nako zenski sarena... Ja sam pored ove integrisane u laptop uzeo c270... Pre mesec dana sam za sebe uzeo c310 a c270 prosledio u BGD...
Razlika neverovatna, c210 je u svakom pogledu bolja od tih prestiznih i ostalih sljastecih kamerica...
Uz c270 dobijes i neke sluske koje su onako ko haznaplast za prvu pomoc ali dobro dodju za rosetta stone i slicne programe, ja sam se iznenadio kako solidno radi mic...
Inace od c270 (~26E) pa na gore bi stvarno trebao da imas bar HD Ready sliku uz recimo SBB paket od 10/1.5, pri cemu je bitnija tvoja veza ka netu... ako pak nemas taj paket onda ce ti i prvo pomenuta c210 biti dovoljna...
Prvobitno sam mislio da je to sve isto djubre alil sam se uverio da definitivno ima razlike... c310 definitivno ima ostriju sliku od slabijih modela... gledao sam je sa obe strane i kad me slika i kad dobijam sliku sa iste... definitivno solidna kupovina za ulozeni novac koji je nazalost prilicno iznad navedenih 20E... vidim da je u srbistanu 33E,
720p kamerica, ima jako dobru sliku i autofokus joj sasvim lepo radi - kad okrenem kamericu od sebe dok sedim za stolom na klinca koji trčkara po sobi, autofokus izoštri sliku jako brzo, sekunda - dve, čak i sa slabijim osvetljenjem uveče.
Mikrofon joj je odličan i prilično osetljiv.
Zglob joj je solidan, dovoljno krut da je kabl ne vraća kad je postaviš, a sasvim lagano se okreće u položaj koji treba.
Koštala me isto kao i Logitech C270, ali koliko sam video C70 ima fiksni fokus, pa sam izabrao HP-a i nisam se pokajao. Jedino što sad koliko vidim nema je malo skuplja od C270, da li sam ja naletao na neku akciju i sl. nemam pojma.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.