Pa naravno da vredi, u tom rangu nema gamerskih drugih tastatura (ne računam A4Tech, Genius i ostali crap). Za te pare još i osvetljena. __________________ Scourge of PCBerza
Ja je odavno merkam i sigurno vredi te pare. Gledao sam je uzivo, deluje bas kvalitetno i ima odlicno osvetljenje. Problem je sto imam A4Tech g800 i sad trenutno mi nije potrebna, a da kupujem pa da mi stoji nemam para za bacanje. Da mi treba tastatura kupio bih je bez razmisljanja.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Bravo Lolo Sremačka! Zeleno svetlo u pozadni je tvoj prvi korak
15.10.2012. 03:27
status: user broj poruka: 10997
prema nabavci ``zelene`` karte, čime ćeš najzad ``zaokružiti`` mašinu... - - - - - - - - - - - - - - - - poluozbiljno (potpuno ozbiljno ako nameravaš da se uskoro oženiš):
``As I sad earlier back lit keys are awesome now I can go without light in the room which is huge since my gaming rig is right next to bed room. Happy wife happy life.``
(odlomak iz jednog članka posvećenog ovoj tastaturi)
Imam je.Odlicna!Bila je 5700 ne znam gde si nasao za 4000 ali znam da je bila i 7000.Ja sam srecan sto sam je pazario za 5700.Osvetljenje ima dva nivoa jacine mada su dosta priblizni.Kvalitet,izgled,PREPORUKA.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
E vidish crce mi usisivac (izaso mu beli dim) u subotu i lepo sednem u auto sa zenom pa u Tehnomaniju. Kupim novi usisivac i tu pored kasa vidim tu tastaturu za 4000 din i kazem hmm dobra cena, zena primeti da je merkam i kaze hocesh da ti kupim (bila nam godisnjica dan ranije i nije mi nista kupila) ja se odusevim i kazem hocu :) Nego dosta moje zivotne price tastatura je super svidjaju mi se tasteri i oni G su fini mozesh da programirash da se menja raspored prema aplikaciji koju koristish. Zelena je taman boja koja ne bode oci a vidi se dovoljno da se orijentises, ne putuje po stolu kada je koristis (ima gumu dole). Jedino sto mi se ne svidja je mali levi shift i onaj dupli taster mali sto je izmedji shift i Z-a. Ako te zanima nesto pitaj. Pozdrav.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Poručujem je do kraja nedelje. Wave mi je pregurao 4 godine i i dalje radi odlično, ali već duže vreme merkam neku igračku tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem, većina je skupa i/ili nema veliki Enter (što ova ima - potvrdili mi iz E**ija), pa da konačno mogu da se počastim novim komadom hardvera.
Utisci su sledeći: Iako nisu plitki, tasteri su meki ko duša i znatno tiši u odnosu na Vejv. Ali su i manji od onih na Vejvu, pa će mi biti potrebno neko vreme da se priviknem. Takođe, biće mi potrebno i neko vreme da se naviknem da umesto levog Šifta ne pritiskam G5 taster. Pozadinsko osvetljenje je odlično, izgleda stvarno lepo u mraku, jedino što je Lodži mogao da doda i palm rest, ali bi to verovano i podiglo cenu, pa ne bi mogli da kupimo za relativno male pare ovako dobru gejmersku tastaturu.
U zdravlju neka te sluzi. Ja sam vrlo zadovoljan mojom G105, navikao sam se na osvetljenje i mnogo je lakse sa njim nego bez njega. Narocito ova zelena boja prija za oci (meni bar). Na G tastere ces se navici, u pocetku sam i ja non stop stiskao G5 umesto Shift, ali naviknes se brzo...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.