Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Lexmark e120 problem sa drajverima
STRANA 1 OD 1
daxsm Lexmark e120 problem sa drajverima 13.10.2012. 13:35 T48400

status: user
broj poruka: 64
Imam sledeci problem. Koristio sam ovaj stampac na xp-u i savrseno je radio, a sad kad sam ga prikacio na Windows 7 i skinuo drajvere sa Lexmarkovog sajta nece da stampa. Tj kad hocu da odstampam neku stranicu on izbaci prvu stranicu na kojoj pise nesto tipa: HP PCL XL 2 1... i samo uvlaci papir, dok ne uvuce sve i na svakoj stranici odstampa po jedan ¶. Skinuo sam sve drajvere sa tog sajta, probao sve nece. Kad ga nakacim na xp stampa normalno. Da li neko ima resenje za ovo? Sve zivo sam probao i nece.

I da...uspeo sam jednom da odstampam stranicu kad sam obrisao stampac iz kompa, obrisao sve iz foldera System32/spool i onda je izbacio stranicu koju sam stavio da stampam pre mnogih pokusaja i posle toga opet nije hteo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stcomp re 13.10.2012. 15:22 #447374

broj poruka: 149

koristim isti na win 7 , pusti ga da povuce drajvere sa windows tj majkrosoft sajta ili nadji drajvere sa imenom Lexmark_ABB_Vista_X86_HBP_en, provereno rade na sedmici
daxsm re 14.10.2012. 13:43 #447520

broj poruka: 64

Ne vredi. Kad deinstaliram stampac i restartujem komp kako trazi pri paljenju ga Windows sam instalira i instalira Lexmark Universal v2 XL. I kad obrisem sve drajvere on ga opet tako instalira. A nema ga u Device manageru i ne mogu da update-ujem drajvere. Kakav bag :/
cele1988 .... 14.10.2012. 15:56 #447526

broj poruka: 1424
i mene je kod brata je*** ko majmuna..... znaci pusti mu da update w7 kao sto i je covek iznad rekao.. i onda ce 100% raditi, jeste retardirano ali tako je .....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs