lepo i funkcionalno kuciste.. a jednostavnog izgleda.. cisto sumnjam da ce stizati, ali ko zna.. mozda
:: Nanoxia silent kućište odlično izgleda. Samo je pitanje kad će i da li će uopšte doći kod nas :: http://tinyurl.com/9bpuce :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Iskreno podseca me 99% na fractal-a iz potpisa odnosno R3
AMD Phenom II X6 1075T 3.0Ghz ASUS M4A88T-V EVO/USB3 2x4GB DDR3 2400Mhz HyperX Predator MSI 5770 Cyclone Fractal Design Define R3@Seasonic 520GM Intel 330 60GB,2x2TB WD Green Xonar DX Logitexh Z906 5.1 Logitech MX Performans
:: Nanoxia silent kućište odlično izgleda. Samo je pitanje kad će i da li će uopšte doći kod nas :: http://tinyurl.com/9bpuce :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Sto se izgleda tice svako voli razlicito jbg ukusi su razliciti, ok, ali ovo je obicna crna cigla...
Elem,
Drugar planirao da uzme pa se malo razmisljao oko kucista bilo u emiju za 5 000 din. Medjutim izgleda neka greska sad ga nema vise. A za te pare nema nista bolje 100%
Sad ga vidim ima u Duocomu ali za dosta vecu cifru
Meni je prva liga, jer mislim da racunarsko kuciste i ne treba drgacije da izgleda. Jednostavno i lepo. Kada vidim one `las vegas`/aqarium varijante, smesno mi:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Naravno da ne smeta. Glupo je bežati od godina i kriti ih. Uostalom kako god okreneš i obrneš, sve je u glavi. Važno je kako se čovek oseća. Ja se trenutno osećam na Drinu bez filtera:))
Kućište je slično Fractalu, Silenciu i Antecu, samo je pitanje koliko je debeo izolacioni materijal i da li je zasta tiho. Jedino dobro novo rešenje je mogućnost izmeštanja kutija za diskove. Svojevremeno sam u Gigatronu pregledao nekoliko modela izvikanog Lian-Lija. Jedva sam užasnute prodavce naterao da mi otore svaku kutiju, da bih video unutrašnjost. Verovali li ne, svi su bili teško sranje. Unutra tanki limovi, na pojedinim mestima loše obrađeni pa se posečeš tek tako, a u to vreme su bila najskuplja kućišta na našem tržištu.
Prema tome, bez obzira na ukuse, ako se pojavi kod nas tek ćemo se na licu mesta uveriti u kvalitet izrade.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: ako vam ne smeta `čika` :: :: Kućište je zanimljivo. :: support normalit :: ::
He, he, he, sto se kvalitete izrade tice, lako je proveriti. Dovoljno je zazmuriti, brknuti ruku unutra, malo procackati i kada se izvuce i nema pola litre krvi unutra, kuciste ima odlicnu zavrsnu obradu.:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.