jeftini ventovi za kuciste + toolless srafovi za stranice?
STRANA 1 OD 1
Taliban
jeftini ventovi za kuciste + toolless srafovi za stranice?
08.10.2012. 09:51
T47977
status: user broj poruka: 60
Gde se mogu naci jeftini ventovi 12ice u Beogradu bilo kakvi samo da su sto jeftiniji,Ja sam prosle godine uzeo za 200 dinara neke kineske u kraljice marije blizu vukovog spomenika 2 komada i odlicno su radili,nazalost ta radnja se zatvorila.Sada mi trebaju isti takvi za drugo kuciste.Pride gde da potrazim toolles srafobe za obe stranice da li imaju to u pc radnjama?
Ne uzimaj te bas najjeftinije no name, kineske, imas solidih a jeftinih x silence i gigatech ventilatora u svim zivim radnjama.
Sto se tih srafova za kuciste tice to uglavnom ide uz kuciste tesko da toga ima tek tako viska na prodaju. Telefon u ruke i krenes lepo redom radnje da okreces pa pitas.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.