nemam pojma razliku ali znam da mene moj 710bk sluzi dve godine ako ne i vise bez problema, naravno bez udaranja bacanja i slicno ali opet puno koristim racunar, sutra da crkne ne bih zalio koliko me je posluzio za svoju cenu.
Mogu ostali da pricaju svasta ali ja ti kazem da i pored toga sto ponovo planiram da uzmem A4 tech mis imam problem sa skrolom na sadasnjem A4 tech X-748K. Uglavnom je skrol samo malo neprecizan a nekad ga vrtim skoro bez efekta. Najgore ce ti biti u igrama jer neces znati kada ce skrol prestati da radi. U Borderlands 2 menjam orudje :) preko tastature.
Sva tri misa su extra. Ja imam 4 godine taj crveni, radi sve perfektno. A znam dosta njih kojima takodje radi perfektno vec dugo. Taj kao pauk ima opciju podizanja sa podloge i vracanje bez da se kursor pomeri, nesto tipa kad se izdigne iznad podloge kursor ostaje u mestu. Imas na netu objasnjenje.
CM hvale ali ja ga nikad ne bih kupio iz nekih mojih razloga. Podsecaju me na Fox, Vox, Crown, Weg i one firme koje proizvode od igle do lokomotive a kvalitet nula(ne kazem da je mis nekvalitetan). Ne bih kupio ni TT, i ako volim neke proizvode ove firme. Miseve kupujem samo od firmi koje izradjuju ili im je glavni proizvod mis i tastatura a ispred CM i TT a su mi, Steelseries, Logitech, Razer, A4tech, Rocat, .... itd.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Anti-vibration se zove ta funkcija. Inace da se vratim na temu. Imam 747, plavog Spajdija vec 3 godine, nikada nijedan problem nisam imao, radi kao i prvog dana. Ali da napomenem da ne bacam svoj mis ili sta vec rade pojedini korisnici sa njima pa posle kukaju kako im je otisao neki klik, skrol ili sta vec. Mis ima 5 klikova, sa strane je gumiran deo misa da ne bi dolazilo do `proklizavanja` ruke. Igram CS i nije mi se do sad desilo da mi isklizne ili pobegne mis. Tu je i sesti klik, zaduzen za povecavanje DPI. Podloga misa na kome je pauk ima teksture, nije gladak pa ne dolazi do znojenja ili proklizavanja prsta. Mis takodje moze da se programira, svaki klik posebno kao i da se ceo profil svih klikova snimi na internu memoriju misa. U samom programu za ovu operaciju moze dosta profila da se napravi, tipa, dva profila za dve razlicite igre, ceo proces traje 2-3 minuta, toliko je jednostavno, mis takodje dolazi sa tegovima, pa po svojoj zelji i navici, mozete odrediti tezinu kako vama odgovara. Nadam se da nisam ovo pisao uzalud. X) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Jbg gligo, CM ne pravi stvari od igle do lokomotive, već prave kompjuterske periferije, tako da miš i tastatura im ne odskaču od tematike, a mogu slobodno da kažem da je jedan Spawn od 30 evra bolji od bilo čega što je A4 tech ikad imao da ponudi, a kvalitet je daleko ispred i Logitecha. Storm brend im je ozbiljan poduhvat i svaki proizvod koji su izbacili im je na vrhunskom nivou. CM Sirius slušalice su im u samom vrhu gaminga, imaju mehaničke osvetljene tastature i kućišta su im broj 1 ako ne gledamo top brendove kao Antec ili Corsair.
Jbg stvarno kako čovek da okarakteriše mišljenje da ti je A4Tech ispred CM Storma? Pa pogledaj samo šta nudi jedan Spawn ili Storm Sentinel II i uporedi sa A4Tech.
CM Storm sponzoriše razne timove i takmičenja oko sveta, koliko ih sponzoriše A4Tech? Nijedan...
Glupo je raspravljati uopšte o kineskoj firmi koja koristi spiderman temu na mišu i nema apsolutno nikakvog ukusa za dizajn.
Polako... Ja pricam o onome sto imam iz iskustva i sto se dokazalo kao kvalitetno. Ne mogu da pricam o Stormu kad ga nemam, kao sto ti ne mozes da pricas o A4tech-u jer ga nemas(predpostavljam da ga nikad nisi ni imao i da ne nameravas :) ). I da imam Storm trebalo bi vremena i vremena da prodje kako bih mogao reci nesto o njemu. Ja ne uporedjujem brendove ovde, samo iznosim svoje utiske i objasnjavam neke svoje manire. Neko moze da se slozi neko nece naravno. Sto se tice slusalica i sl., verujem da su kvalitet.
Reklama im je jedna od najvecih i sponzorstvo je prisutno tu se slazem u potpunosti, ali sta znaci reklama?
Nije vazno ne sporim ni CM, ni A4, neka decko odluci sta hoce i sta mu se vise svidja, ja sam tu da dam neka svoja iskustva sa onim sto imam, to je to :D
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Jbg gligo, CM ne pravi stvari od igle do lokomotive, već prave kompjuterske periferije, tako da miš i tastatura im ne odskaču od tematike, a mogu slobodno da kažem da je jedan Spawn od 30 evra bolji od bilo čega što je A4 tech ikad imao da ponudi, a kvalitet je daleko ispred i Logitecha. Storm brend im je ozbiljan poduhvat i svaki proizvod koji su izbacili im je na vrhunskom nivou. CM Sirius slušalice su im u samom vrhu gaminga, imaju mehaničke osvetljene tastature i kućišta su im broj 1 ako ne gledamo top brendove kao Antec ili Corsair. :: :: Jbg stvarno kako čovek da okarakteriše mišljenje da ti je A4Tech ispred CM Storma? Pa pogledaj samo šta nudi jedan Spawn ili Storm Sentinel II i uporedi sa A4Tech :: :: CM Storm sponzoriše razne timove i takmičenja oko sveta, koliko ih sponzoriše A4Tech? Nijedan.. :: :: Glupo je raspravljati uopšte o kineskoj firmi koja koristi spiderman temu na mišu i nema apsolutno nikakvog ukusa za dizajn :: :: Gama proizvoda je smešna, pa ni sajt ne može da im se otvori kako treba :: http://www.x7.cn/en/products.as :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
Koristio sam na poslu A4Tech dovoljno da znam da imaju kratak rok trajanja.
Dvosmislen si, prvo kažeš da ti je CM manje kvalitetan od A4Tech, a sad kažeš da ne možeš da pričaš o istom?
I citiram:
::CM hvale ali ja ga nikad ne bih kupio iz nekih mojih razloga. Podsecaju me na Fox, Vox, Crown, Weg
Na šta li te onda podseća kineski A4Tech? :D
Taman si rekao da ćeš da menjaš miša, eto prilike da uzmeš CM Spawn i da vidiš šta si propuštao. __________________ Scourge of PCBerza
:: Polako.. :: Ja pricam o onome sto imam iz iskustva i sto se dokazalo kao kvalitetno. :: Ne mogu da pricam o Stormu kad ga nemam, kao sto ti ne mozes da pricas o A4tech-u jer ga nemas(predpostavljam da ga nikad nisi ni imao i da ne nameravas :) ) :: I da imam Storm trebalo bi vremena i vremena da prodje kako bih mogao reci nesto o njemu :: Ja ne uporedjujem brendove ovde, samo iznosim svoje utiske i objasnjavam neke svoje manire :: Neko moze da se slozi neko nece naravno :: Sto se tice slusalica i sl., verujem da su kvalitet :: :: Reklama im je jedna od najvecih i sponzorstvo je prisutno tu se slazem u potpunosti, ali sta znaci reklama :: :: Nije vazno ne sporim ni CM, ni A4, neka decko odluci sta hoce i sta mu se vise svidja, ja sam tu da dam neka svoja iskustva sa onim sto imam, to je to :D
Koja crna rasprava o misu, ovde ljudi ne znaju ni drajver za istog da skinu, a da ne pricamo o podesavanju dpi-a, uskladjivanje rezolucije i velicine monitora sa istim i tako...
Nismo se razumeli. Nisam pomenuo da je manje kvalitetan od A4 (a tako ispada), vec u smislu da su poceli i miseve da proizvode, pa u kontekstu da me podsecaju na manje kvalitetne firme tipa weg..itd., koje su nekvalitetne. Ne zbog kvaliteta CM-a, vec podsecaju na firme od igle do lokomotive. Naveo sam u zagradi da ne mislim kako je mis nekvalitetan :D
@Adzem Ti se ne javljaj ! Nije ovde mesto za tebe sa tim logo-om :D Sledeci misonja koji ce da bude na mom stolu je najverovatnije neki Steel, ali nikako ovo da crkne.
:: Dvosmislen si, prvo kažeš da ti je CM manje kvalitetan od A4Tech, a sad kažeš da ne možeš da pričaš o istom :: :: I citiram :: :: ::CM hvale ali ja ga nikad ne bih kupio iz nekih mojih razloga. Podsecaju me na Fox, Vox, Crown, Weg :: :: Na šta li te onda podseća kineski A4Tech? : :: :: Taman si rekao da ćeš da menjaš miša, eto prilike da uzmeš CM Spawn i da vidiš šta si propuštao :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Polako.. :: :: Ja pricam o onome sto imam iz iskustva i sto se dokazalo kao kvalitetno. :: :: Ne mogu da pricam o Stormu kad ga nemam, kao sto ti ne mozes da pricas o A4tech-u jer ga nemas(predpostavljam da ga nikad nisi ni imao i da ne nameravas :) ) :: :: I da imam Storm trebalo bi vremena i vremena da prodje kako bih mogao reci nesto o njemu :: :: Ja ne uporedjujem brendove ovde, samo iznosim svoje utiske i objasnjavam neke svoje manire :: :: Neko moze da se slozi neko nece naravno :: :: Sto se tice slusalica i sl., verujem da su kvalitet :: :: :: :: Reklama im je jedna od najvecih i sponzorstvo je prisutno tu se slazem u potpunosti, ali sta znaci reklama :: :: :: :: Nije vazno ne sporim ni CM, ni A4, neka decko odluci sta hoce i sta mu se vise svidja, ja sam tu da dam neka svoja iskustva sa onim sto imam, to je to :D
:: @Adze :: Ti se ne javljaj :: Nije ovde mesto za tebe sa tim logo-om : :: Sledeci misonja koji ce da bude na mom stolu je najverovatnije neki Steel, ali nikako ovo da crkne
Nesto sam izgubio volju i ohladio se za taj model. Komentari su sareni, koliko sam primetio vise ga pljuju nego sto ga hvale. Uglavnom sam obracao paznju na one komentare ljudi koji su imali ili imaju DA. SS je sledeci, bez sumnje .)
:: hehe :D Cek da ti malo stanem na muku. :: :: :: no.1 http://goo.gl/4WFQ :: :: :: :: @Adze :: :: Ti se ne javljaj :: :: Nije ovde mesto za tebe sa tim logo-om : :: :: Sledeci misonja koji ce da bude na mom stolu je najverovatnije neki Steel, ali nikako ovo da crkne :: :: :: ::
Први сам имао неколико месеци па сам га продао другару и купио сам трећи миш пошто је први прилично велики за сина. Миш је више него добар, има тегиће, одоздо има мали тастер који `искључује` миш кад није на подлози, не гули се... Трећи имам око два месеца и као што сам написао у коментару на ит свету огулила се и испуцала је златна боја са стране и позади тако да изгледа јако ружно, иначе ради одлично и мањи је од првог. Погледај Genius GX серију, данас их видим први пут и делују ми квалитетније од А4Tech мишева. Поздрав!
Ortak ima nekog x7 koji posle manje od 2 godine izgleda kao da ga je poplava izbacila. Dok moj Razer Diamondback zašo u 8 godinu i da kucnem u drvo ništa mu ne fali...
U decembru mom X-748K će biti dve godine kako ga intenzivno koristim i izgleda kao prvog dana, a šta je tvoj ortak radio sa svojim mišem kad izgleda kao da ga je poplava izbacila, to bog sveti zna. Pre njega sam imao dva lodžiteka (RX-1000 i MX400) i ni jedan nije izdržao ni godinu i po dana. Na oba je vrisnuo levi `klik`. Znam da to nisu gejmerski miševi, ali sam od Lodžija očekivao da traje malo više, posebno MX400.
Kakava bre kupupovina našeg admina Miše? Nema! Nije ti ovo kupupindo! Miša do daljeg, nije na prodaju. Dok ne popravi sajt i donese obećane izmene... bar...
:: Ima odlican odnos cene i kvalitet,a meni licno njihovi misevi najlepse leze ruci :: :: Srdjanc:Da razmislish o ovom : :: :: http://itsvet.com/proizvod/canyon-cnl-msow07s/comp_comp_mouse/76/169 :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.