Imam jedan omanji problem sa napajanjem. Kada se ukljucuje komp, pritiskom na power button krece komp da se pali ali nema sanse ni bios da podigne ni posle restartovanja ni duzeg cekanja, samo nakon sto ga iskljucim na prekidac 1/0 na napajanju i posle par sekundi ga vratim na 1 i onda power button. To se sve desava i ako ga sad iskljucim i odmah hocu da ga ukljucim. Kada komp radi nema nikakvih problema, nikad se nije gasio, restartovao, pregrevao, zabadao i tome slicno. Retko se komp gasi ali me to malo iritira sto mora da se bendoverujem svaki put, pa ako neko zna mozda da li ce to prerasti u veci problem (ovako je vec pola godine) neka napise ako moze. Fala
Ja tipujem da je neki problem sa LAN-om. Da li kontroler na ploči, da li sam port, kabel... Probaj u bios da uđeš i pokreneš SmartLAN opciju. Isključi wake on lan, isključi lan. Javi šta se dešava.
Ja sam sličan problem imao sa jednom Gigabyte pločom koju sam imao ranije i Apple iPod-om. Kad god bi iPod bio utaknut u cradle na USB-u prilikom paljenja, računar bi se upalio, ali ne bi davao nikakvu sliku niti se inicijalizovao. Ako nije bilo iPod-a, sve je radilo kako treba, posle paljenja si mogao da staviš iPod i sve bi radilo.
Ajde prvo isključi sve USB periferije pa probaj bez njih. Ako tada radi, sistemom eliminacije utvrdi koja zeza.
Ako stoji u biosu usb kao boot device...nego, jel TT davao 5 god garancije kad si ga kupovao? Ako jeste a ne utvrdiš problem, reklamiraj... Fiat iustitia, et pereat mundus
Nisam imao nista na usb portovima samo receiver od misa ali sam i njega iskljucio, iskljucio i lan kabl, pokrenuo sam smartlan, direkno u zid, usb nije boot opcija i nazalost 3 godine garancija koja je prosla pre mesec dana. Samo sto sam sad provalio da napajanje radi i kad sam iskljucio komp, odnosno ventilator se vrti i ne staje. Got mind of his own. Svejedno, fala dobri ljudi na pomoci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.