Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
pomoc
STRANA 1 OD 1
dookeey pomoc 23.09.2012. 11:46 T47742

status: user
broj poruka: 158
treba mi pomoc od vas kolega clanova...imam vodafone 10.1 tablet koji je ustvari neki ZTE koji je VIP odnosno vodafone uzeo i rebrendirao...sam tablet je za mene bio vise nego dobar,ali nece vise da udje u android OS...android koji nje na njemu je honeycomb,pitanje za vas,kako da reinstaliram sistem na njemu,zna li neko?Bio bih vam vepma szahvalan,jer ne mogu da ga koristim uopste...Dakle,tablet se pali,ali pri podizanju sistema resetuje se i ugasi se
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nisque mislim 23.09.2012. 12:09 #443384

broj poruka: 1060
da ti je to stvar kao i sa svakim androidom... treba ti odin, rom koji želiš da staviš i to je to... proguglaj malo, net je prepun... a rom već ne znam odakle imaš da skineš... ali to se opravlja bez problema...

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

xenox Ima resenje 23.09.2012. 12:17 #443387

broj poruka: 1400
Pogledaj i skini update
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?275816-Vodafone-Smart-Tab-10-1/page67
imas da preuzmes fajl sa nasim firmwareom tu. Imas i uputstvo za flashovanje (u principu power i + pa udje u meni)...
A mozes da pogledas i za ICS i JB na istom mestu... ja nisam - samo sam flashovao sa ovim fajlom gore kako bi sat radio kao sat :)

Asus P8H67-M, i5 3570
4x4GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

dookeey hvALA puno xenox 23.09.2012. 20:23 #443465

ali kako da otpakujem ovaj 7z fajl?tj cime?

MaliAbner Re: hvALA puno xenox 23.09.2012. 20:50 #443473

broj poruka: 7769
Pa sa 7Zip programom...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: ali kako da otpakujem ovaj 7z fajl?tj cime
::
Tristram re: 23.09.2012. 20:54 #443474

broj poruka: 1872
Probaj prvo da uradiš factory reset što ti u stvari dođe reinstalacija, držiš `volume down` i `power` dugmiće dok se ne upali ekran, nažalost pogubićeš sve podatke i podešavanja osim onih na storage.

dookeey hvala svima 23.09.2012. 21:31 #443481

odradio fabricki reset i podigao android normalno,medjutim ne radi mi vise sim kartica,tj ne radi mi 3g modem iz nekog razloga...da li neko ko ima iskustva moze(i hoce)da mi objasni kako da rutujem ovaj uredjaj,imam androide jelly bean i ics za ovaj tab,ali ne mogu da ih instaliram sa eksterne kartice pri dizanju samog uredjaja jer nemam neke sertifikate,tako nesto prijavljue,a ja pretpostavljam jer nije root-van,a ja to nikad nisam radio i ne umem...hvala svima unapred

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs