Da li negde može da se nađe polovan ili nov strujni adapter za štampač Canon Pixma iP4300. Na sebi nosi nekoliko oznaka: K30268. NSW21829. U suštini, mislim da je isti adapter za čitavu seriju Canon štampača koji počinju sa `4` ili čak i šire.
Znam da je to štampač koji je izgubio svoju vrednost, ali meni vrši funkciju štampanja na CD-u, a kvalitetan nov štampač sa takvim karakteristikama košta.
nadji na koliko je volti i ampera i trazi po tome pa ces onda zalemiti AC konektor, to je mnogo jeftinija varijanta.. ja mislim da imam jedan za stari hp, mozda je odgovarajuc po specifikaciji
:: Da li negde može da se nađe polovan ili nov strujni adapter za štampač Canon Pixma iP4300. Na sebi nosi nekoliko oznaka: K30268. NSW21829. U suštini, mislim da je isti adapter za čitavu seriju Canon štampača koji počinju sa `4` ili čak i šire :: :: Znam da je to štampač koji je izgubio svoju vrednost, ali meni vrši funkciju štampanja na CD-u, a kvalitetan nov štampač sa takvim karakteristikama košta :: :: :: Unapred zahvalan
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.