Zanima me gde ima da se kupi najjeftiniji papir u Beogradu na 500 komada pakovanja? Nije mi bitan kvalitet, treba mi jako puno papira, i vazno mi je samo da bude sto jeftinije, posto mi treba oko 5000 listova, to je 10 pakovanja. Hvala unapred http://www.kancelarijskimaterijal.com/april-copy-laser-papir - -a4-80gr-500-lista.html naso sam ovo al ne znam da li negde ima jeftinije?
Koliko vidim na ovom sajtu sto si okacio najeftiniji papir je 295din +pdv, sto dodje skoro 360din, trebalo bi da je to uobicajna cena za papir kazem trebalo bi jer nisam kupovao papir 6 meseci tada sam najeftiniji papir na jedno pakovanje nasao u sluzbenom glasniku cak je bio boljeg kvaliteta od najeftinijeg koji se prodavao po knjizarama i radnjama sa kancelariskom opremom. Vidi gde se moze kupiti pakovanje od 5 ili 10 komada da ucaris neki popust.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.