Treba mi najobicniji malo bolji produzni, posto mi iz ovog obicnog pijacnog ispadaju kablovi a u jedan uopste ne moze da se gurne kabl. Jel mogu ovo: http://skr.rs/ZAJ http://skr.rs/ZAd ili da idem na nesto skuplje tipa APC? Nikad nisam imao problema sa naponom, i komp radi vec 5-6 god sa ovim produznim.
Ако је овом другом пресек кабла 3x1,5 и има пренапонску заштиту, која је узгред на тим јефтинијим тек да је има, онда је сасвим довољан, плус што има 6 утичница. Поздрав!
sta mislite o onom apc produznom kablu sa 10 mesta lanom i koaksijalnim ulazima
oko 5000 placen 31 decembra. kada su mi idioti iz radijus vektora pricali da imam probleme sa pingom zbog struje i da uzmem neki tako kabl. posle mesec dana su nesto kao sredili a jbg bacio sam pare. sada me cisto zanima valja li to necemu ili je isti q kao sve sa pijace.
... da APC za teritoriju SAD-a i EU daje lifetime garanciju i daje garanciju da ukoliko ti prenapon sprzi bilo koju opremu, oni ti nadoknadjuju stetu... Naravno, kad sam kod nas pitao za garanciju, rekli su da nema... E sad, ima vec 3, 4 godine kako sam uzeo onaj surge protector sa 8 komada, nekih 3.500,00 bio tada i znam da sam negde video ovo za garanciju, al davno bese... Tako da, ako je stvarno tako, onda kapiram da nije neki skart...
A tada sam dao skoro 15.000,00 za napajanje iz potpisa, i svakako nisam hteo da se skrtarim za kakvu - takvu zastitu...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Nije to krsh kabal, dobar je. Imamo ih ovde po firmi, ne za nas regularne, nego u server sali.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: pa da pitam strucnjak :: :: sta mislite o onom apc produznom kablu sa 10 mesta lanom i koaksijalnim ulazim :: :: oko 5000 placen 31 decembra. kada su mi idioti iz radijus vektora pricali da imam probleme sa pingom zbog struje i da uzmem neki tako kabl. posle mesec dana su nesto kao sredili a jbg bacio sam pare. sada me cisto zanima valja li to necemu ili je isti q kao sve sa pijace.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.