Corsair Flash Voyager 1GB VS Apacer Ht203 1GB...???
STRANA 1 OD 1
stevs986
Corsair Flash Voyager 1GB VS Apacer Ht203 1GB...???
18.06.2007. 14:12
T4755
status: user broj poruka: 100
Sta mislite koji kupiti od ova dva, Apacer je skuplji skoro za 1000 din, vredi li tu razliku. Meni je u blagoj prednosti Apacer jer je manje robustan od Corasair-a pa moze svugde da se nakaci, ipak cekam vasa misljenja...
puno je brzi u upisu podataka od Voyager-a veliki fajlovi idu cak do 20Mb/sec. Uzmi Apacer bez ikakve bojazni imam obadva tako da ti govorim iz mog licnog iskustva.
Nisam imao prilike da vidim na delu Apacer niti da se s njime igram , ali ako ti nesto znaci moj Corsair Voyager (doduse GT od 4GB) radi ovako
HD Tach
Brust Speed 35.1 MB/s
random access: 0.7ms CPU utilization: 8% (+/-2%) average read: 31.2 MB/s
Sto se upisa tice po meni je merodavan Total Commander koji je pokazao 20-22 MB/s, kopriran fajl je bio neki DivX film sa slikama i titlovima oko 700 MB
Za Corsair je garancija bila 10 godina, ali to je diskutabilno...
Pa ti sad presudi , u svakom slucaju neces se pokajati.
Imam i jednog i drugog. Apacer je brži, nemaš problem sa kacicom da je izubiš kao kod Corsaira. Apacer je i lepši ako ti to nešto znači, a uz njega dobiješ produžni kabl i postolje.
Jedina prednost Corsaira je što možeš sa kombajnom da ga pregaziš. Apaceru baš ne bih šlajfovao po lobanji.
Pazario sam Apacer i mogu reci da sam bas zadovoljan izgledom. Mozda sam malo pogresio jer nisam uzeo Corsair Flash Voyager GT od 2GB kome su brzine 34mb/s i 28mb/s (bar tako pise) a razlika je samo +500 din, ali bio sam se namercaio na Apacer. Pozdrav i hvala svima na savetima.
Pa i sa tim apacerom koji si kupio ces imati brzinu oko 30mb/s, a o kvalitetu kucista samog flesha ne treba trositi reci ona je na strani apacera. A izgled je ne za 10 nego za 12+ (duduse ukusi su razliciti).
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Pazario sam Apacer i mogu reci da sam bas zadovoljan izgledom. Mozda sam malo pogresio jer nisam uzeo Corsair Flash Voyager GT od 2GB kome su brzine 34mb/s i 28mb/s (bar tako pise) a razlika je samo +500 din, ali bio sam se namercaio na Apacer. Pozdrav i hvala svima na savetima ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.