Pomozite mi da dodjem do najkompletnije kolekcije domaceg densa (takozvane devedesete), izguglao sam internet i uzduz i popreko i osim jedne debilne kompilacije od 150 pesama nista vise nisam uspeo da pronadjem. Mail je veljko@inbox.ru Svima puno hvala, srdacan pozdrav i sve najbolje od dbqp-a!
Ja sam neke 2008 pravio kolekciju dens muzike i mogu ti reci da sam se vraski namucio dok nisam kompletirao albume i izvodjace. Sada je situacija jos teza obzirom da je najveci deo pesama manje poznatih izvodjaca (W-Ice, Dee Monk itd.) bio na rapidu, bar ono sto se moglo naci. Kako bilo, najbolji nacin da napravis kolekciju je razmena muzike sa drugim denserima. Nadji na fejsbuku coveka Darko Densomanijak, on je iz republike srpske, malo je stariji i ozbiljniji, ima svoj internet dens radio pa probaj sa njim da se dogovoris za pesme. Mozda i da mu platis nesto u krajnjem slucaju, ako ti je bas stalo da imas pravu kolekciju. Ja sam njega upoznao trazeci muziku i sa njim sam razmenjivao pesme... Nazalost usled crkavanja harda ja vise nemam nista od dens muzike pa ne mogu da ti je prosledim, ali nadam se da ce ti ovaj kontakt dovoljno pomoci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.