Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Ima li osnova za reklamaciju
STRANA 1 OD 1
Bundeva Ima li osnova za reklamaciju 09.09.2012. 22:04 T47508

status: user
broj poruka: 408
Da li je ovo normalno: imam LC powerUSB 2.0 rack za 3.5 inca disk. Disk znam da je ispravan skroz. Ukljuceno lepo preko adaptera u struju, ukljucen USB kabl u racunar. Povremeno se desava da se sam disk od sebe `raskaci` na par sekundi i ponovo se pojavi, kao da se resetuje odnosno ugasi i upali fioka pa Win ponovo da onaj Sturtup dijalog kao da je ponovo ukljucen. Isto se desava na 2 racunara, na jednom je XP a na drugom Win 7. Ovo treba da mi sluzi za neki automatski backup ali on nekad ovako par puta u toku dana a nekad je danima u redu.

Da li je ovo normalno ili da reklamiram USB fioku?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BBPB Trazi.... 09.09.2012. 22:38 #440332

broj poruka: 69

Meni tako radi jedana fioka , nisam imao sanse na njoj da prebacim fajlove vece od 300 Mb sve dok na ploci u bios-u nisam ostavio iskljucenu podrsku za usb 2.0.
Jebivetar Re: Ima li osnova za reklamaciju 09.09.2012. 22:43 #440335

broj poruka: 2386
Ja sam tako uspeo da reklamiram matichnu plochu, jer je rek na drugim desktop rachunarima i laptopovima normalno radio.

:: Da li je ovo normalno: imam LC powerUSB 2.0 rack za 3.5 inca disk. Disk znam da je ispravan skroz. Ukljuceno lepo preko adaptera u struju, ukljucen USB kabl u racunar. Povremeno se desava da se sam disk od sebe `raskaci` na par sekundi i ponovo se pojavi, kao da se resetuje odnosno ugasi i upali fioka pa Win ponovo da onaj Sturtup dijalog kao da je ponovo ukljucen. Isto se desava na 2 racunara, na jednom je XP a na drugom Win 7. Ovo treba da mi sluzi za neki automatski backup ali on nekad ovako par puta u toku dana a nekad je danima u redu
::
:: Da li je ovo normalno ili da reklamiram USB fioku
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs