I ja mislim da su sredili taj Ghosting, samo ja izmedju 27` i vece rezolucije biram 24` i AA i AF u igrama. Inace gledam neki TV da uzmem ali to ce naravno vece da bude. za podesavanja koja ja u igrama koristim treba 24` monitor preko toga trebaju dve karte graficke. A filmove da naravno mi je malecko da gledam 27`. Tko da za igre i to 24` a za filmove veliki TV. Inace igrao bi na 27`-32` monitoru ali da imam ovo http://i.imgur.com/ix1Tc.jpg
Ni tada ne bi, ostavio bi dve, dve prodao i igrao na 24` verovatno.
Jebiga nema se kes toliko. Vaznije mi je da za 2-3 godine kupim sledecu nego sada dve. Mnogo cu to vise platiti nego obican GTX680. Skuplji je skoro 100e pa EVBot 50e, pa GTX680 Classified backplate oko 20e a hocu i onaj EVGauge za plocu da uzmem sto pokazuje clock CPUa onako Retro I ta spravica je oko 25$. Skupio sam tacno para koliko kosta HD7970 referentna. Jos malo i imacu kartu tj tacno kada bude izasao Ultra Model.
U svakoj temi pises o sebi i sta bi ti kupio, a niko te nije ni pitao. Kako te ne mrzi?!
Aj kad stvano kupis, dodjes ovde, okacis slike, par testova i to je skroz ok, niko te ne bi napusavao, a ti svaki dan jedno te isto. Ja cu ovo, ja cu ono.
Kad kupis javi se.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ne mogu da nadjem onaj post gde ste se pre dva meseca smejali kada sam napisao ovo i memoriju jos u smislu ti si lud, pa to neces naci. Jos da sam napisao novo napajanje, pa tada se samo sa slika znalo za njega, postojala je jedna slika. I evo sve je tu, 90% kompa je zavrseno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.