Tesko da ih kupis, bila je neka prica o super jeftinim stampacima do 3000$, ali mislim da se ta suma krece ipak od preko 5 soma evra bez materijala, imas po Bg-u gde ne znam imas google xd, u unutrasnjosti masinsku fakultet u kragujevcu profesor Filipovic, ja u nekoj prastaroj temi na elitesecurity procitah da usluga ide do 800 e, ali mislim da je to prebudzena cena.
Ja koliko sam video bio jedan polovan, cena bila za brzu prodaju -> 25 000$ :D
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Tesko da ih kupis, bila je neka prica o super jeftinim stampacima do 3000$, ali mislim da se ta suma krece ipak od preko 5 soma evra bez materijala, imas po Bg-u gde ne znam imas google xd, u unutrasnjosti masinsku fakultet u kragujevcu profesor Filipovic, ja u nekoj prastaroj temi na elitesecurity procitah da usluga ide do 800 e, ali mislim da je to prebudzena cena :: :: Pozdrav!
dobra fora je za pravljenje maketa u arhitekturi itd... imam par modela koje bi voleo da odstamam za svoju dusu, ali otom potom, kad im padne cena.Ovo je ipak malo preskupo. Hvala na informacijama
Napravi makete od drveta, ako je moguce, sa nekim cnc strugom neka ok konstrukcija bi se relativno napravila.
Pozdrav!
:: dobra fora je za pravljenje maketa u arhitekturi itd... imam par modela koje bi voleo da odstamam za svoju dusu, ali otom potom, kad im padne cena.Ovo je ipak malo preskupo. Hvala na informacijama
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.