COOLER MASTER Storm Enforcer SGC-1000-KWN1 mozda ovo nije los izbor ali je malo i skuplje i jos lepo svetli i ima malu providnu stranu. Ja glasam za CM koji god da kupish.
Moj glas ide za Cooler Master HAF 912+. Za 75e koliko ono kosta nema provetrenije kuciste. Kada mu se doda jos jedna 20-ica gore i 14-ica sa strane, postaje pravi mali frizider
Imam ga vec neko vreme, samo mogu da ga pohvalim... Jako je kvalitetno, nema vibracije, izgleda robusno i tesko, odlican cable menagment, ima dovoljno prostora da stanu i najvece graficke, crno je iznutra...
Jedina zamerka je sto nema filter sa bocne strane gde se dodatno ugradjuje vent i sto je mozda malo bucnije, sto meni licno ne smeta, ali nekima itekako predstavlja problem. Ali, cela HAF serija je takva, tako da onaj ko trazi tisinu sigurno nece kupiti HAF model.
Poseduje sve sto bi trebalo da poseduje jedno ozbiljnije gaming kuciste.
Topla preporuka, neces sigurno pogresiti, jer kuciste vredi svaki dinar.
Ne postoji bolje u tom rangu od CM 690. Moze da se uredi, da se nadje providna stranica za njega lako, delovi ako trebaju, da se moduje. Ne ne ne postoji. Imao sam ga ogadio mi se samo jel sam 8 meseci gledao u onaj Obsidian 650D i nisam imao gde da ga kupim kada sam ga kupio prodao sam CM 690 ali da nije toga bilo i dalje veoma zgodno, tiho, provetreno kuciste. Ozbiljno. Jeste da bi ti za CM trebalo vise filtera i da ja stvarno njih ne volim, znaci stvarno taj sjaj to, ne znam da objasnim, ma neka je ne znam sta, ali CM 690 ima neki oblik i jedino mi se svidja njihovo. Ostala kucista u buducnmosti samo onakvog oblika kao ono sa slike LD i Obsidian 650D, nista drugo.
Imam ja da prodam 2x140mm Blue LED ventilatore, ocisceni su uradjen sleeve, ne koristim ih, rade, COOLERMASTER ventilatori.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.